Hoelahoepen tijdens je zwangerschap, wauw!

Hoelahoepen tijdens je zwangerschap, wauw!

Deze mama-to-be laat zich niet tegen te houden om te bewegen, en hoe! Met haar hoelahoep geeft ze een hele show weg, wow!

Je hoort als zwangere maar wat vaak dat je genoeg moet blijven bewegen. Hmm, ja leuk, maar met een grote buik is dat niet altijd even prettig. En welke sporten tijdens de zwangerschap kan je eigenlijk doen? De meeste kiezen voor yoga of zwemmen, maar deze mama ging aan de slag met hoelahoep. En hoe!

De moves die deze (bijna) mama laat zien kunnen wij nog niet eens zonder buik (en ja, we zijn heel jaloers!). Ook heel tof is dat de hoelahoep verlicht is, wat de video in één keer in een echte show verandert. En oké, het feit dat deze mama nog lenig genoeg is om haar been bijna recht omhoog te strekken maakt het extra bijzonder. Ga zo door mama, wat een moves!

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.