Babyshower vintage

Babyshower vintage

Vintage is helemaal hot om te dragen en in huis te hebben, maar het is zeker ook tof om te gebruiken op je babyshower!

De laatste tijd is het steeds meer 'in' om vintage te dragen of te gebruiken. Een vintage bruiloft, een verjaardag met vintage thema of gewoon een gezellige paasbrunch, je kan goed uit de voeten met dit thema. Ook heel leuk is dit thema op je babyshower! 

Het idee van deze babyshower was om een tuin-thema te creëren met een klassiek servies en oud-uitziende items. Er zijn veel natuurtinten en bloemen gebruikt om echt het idee te krijgen dat je middenin de tuin zit.

Sierlijk en speels

De tafellopers van bruin papier waren beschreven met kinderliedjes in een sierlijk handschrift, een erg leuk detail. En de vazen ingepakt in kaftpapier maken het geheel lekker speels. Ga je zelf een vintage babyshower organiseren? Kijk dan zeker even in je kast of bij je moeder (of overgrootmoeder) op zolder. Vaak staan daar nog te gekke items die je neer kunt zetten bij de desserttafel of eettafel.

 

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.