Babyshower neon

Heb je een voorliefde voor felle kleuren dan is deze babyshower 100 procent wat voor jou! Bekijk deze te gekke foto's!

Zijn felle kleuren echt jouw ding? En moet er per se oranje of roze in je babykamer? Dan is een babyshower in neon kleuren echt iets voor jou!

Het thema van deze babyshower is neon en circus, wat voor een vrolijke, felgekleurde desserttafel zorgt. Erg leuk zijn de crêpepapier slingers als achtergrond, die het kleurenpalet op een speelse manier naar voren laten komen. De bloemen en de gouden dieren op de borden geven de babyshower een subtiel circusthema zonder dat het geheel te druk wordt.

Waar te koop?

Leuk al die inspiratie, alleen waar kun je het kopen? Dit hebben we voor je uitgezocht!

Waar te koop?

1) Etsy €12,83

2) NEONnld €2,09

3) Etsy €17,41

4) Etsy €3,41

5) Etsy €13,88

Zoet en hip

Roze op je babyshower is al snel heel zoet (en wordt soms truttig gevonden), maar met deze felle combinatie oogt het geheel juist fris. Wil je zo'n uitnodiging als die in de bovenste foto? Kijk even op Etsy, daar heb je veel van dit soort uitnodigingen. De schalen op de desserttafel zijn verkrijgbaar bij de Xenos en Blokker. Soms heeft de Action ook ineens een aanbieding, dus hou zeker ook die winkel in de gaten. Voor de felle rock candy kan je wel bij Jamin terecht.

Enne... stiekem vinden we dit ook wel heel leuk voor verjaardagen of een ladies night!

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.