Gespot! My Zebra Book

Gespot! My Zebra Book

My Zebra Book is een gepersonaliseerd boekje dat ontzettend leuk is om te geven en te krijgen. Het idee achter het boek is om op basis van de naam van je kleine een boekje vol talenten te maken.

Ben je op zoek naar een leuk en uniek kraamcadeau voor een mama? Of wil je graag zelf een leuk aandenken met wensen en dromen voor je kleine erin verwerkt? My Zebra Book is een gepersonaliseerd boekje dat ontzettend leuk is om te geven en te krijgen. 

Het idee achter het boek is om op basis van de naam van je kleine een boekje vol talenten te maken. Deze talenten staan in leuke gedichten uitgelegd en worden vergezeld door grappige illustraties.

My Zebra Book indruk

Wat is onze eerste indruk bij het ontvangen van het boek? Daar kunnen we heel kort over zijn: heel goed! Het boek is van FSC-gekeurd papier gemaakt (ook niet geheel onbelangrijk) en op iedere pagina staat naast de letter met gedicht ook een mooie tekening. Alles is in dichtvorm geschreven, maar op een eenvoudige manier zodat het voor jonge kinderen ook prima te lezen is.

Het gedicht dat vooraan in het boek staat:

Hoera! Je werd geboren!
Maar welke naam zou bij jou horen?
Tussen alle liefkozingen door,
wist de rest van de familie het niet hoor...
Maar gelukkig kwam daar de oplossing aangevlogen:
5 mooie feeën die zich over jouw naam bogen.
Alle talenten schreven ze op papier,
wat ze voor jou bedachten lees je hier.

Het perfecte kraamcadeau

Dit is wat de mama zei toen ze het boek als kraamcadeau aangeboden kreeg:

Dit boek is het perfecte kraamcadeau. Het is origineel, bijzonder en persoonlijk. Het verhaal in het boek gaat over je eigen kind en wat voor bijzondere naam je kind heeft. Op iedere pagina staat wat voor beroep je kind kan worden met de letters van zijn of haar eigen naam. Het boek is echt met recht een geweldig boek voor ieder kind. Mijn kindje leert hierdoor haar naam kennen en ook direct leert ze hoe bijzonder en speciaal ze is. Aan het einde van het boek staat er een mooi versje opgeschreven over hoe gewenst ze is. Ik vind het persoonlijk een van de mooiste cadeaus voor onze kleine meid en ik kan niet wachten ook haar hierin voor te lezen en haar te vertellen hoe bijzonder ze voor ons is en wat haar naam betekent. Ook kan ze later hierdoor haar eigen naam leren schrijven op een kindvriendelijke manier. En direct leert ze iets over allerlei soorten beroepen en haar talenten. Het is echt een boek dat zij later weer aan haar eerste vriendje laat zien!

Leuk en origineel

En dit is wat de gever van het boek van het kraamcadeau vond:

Ik vind dit zelf echt één van de leukste kraamcadeaus om te geven! Vooral voor iemand die dicht bij je staat is dit echt het perfecte kraamcadeau. Het is origineel, niemand denkt eraan om zoiets te geven en het is iets wat jaren meegaat. Het leukste vond ik de glimlach op het gezicht van mijn zus toen ik het boek aan haar gaf. Ze bleef maar vertellen hoe leuk en hoe origineel ze het cadeau vond! Ik heb zelf nog met de hand een persoonlijke wens/boodschap geschreven in het boek voor de kleine meid, zodat ze later kan zien van wie ze het toffe boek heeft gekregen :)

Zelf ook enthousiast geworden? My Zebra Book is te bestellen via www.Myzebrabook.com voor € 29,50. Bekijk daar ook de verschillende soorten boeken en gepersonaliseerde decoratie voor de babykamer. 

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.