Rockabye Baby

Rockabye Baby

Deze cd's zijn speciaal op baby's gericht: ideaal! Zo heb je iedere avond andere kindvriendelijke muziek.

Ben je die standaard muziekdeuntjes voor je baby ook een beetje zat? (Kunnen we ons goed voorstellen als je ze iedere avond braaf afspeelt om je kleine in slaap te krijgen). Daar is nu iets op gevonden! Rockabye Baby maakt CD's gericht op baby's en kleuters, die slaapliedjes bevatten van populaire rockbands en popartiesten. 

Nummers van The Beatles, The Rolling Stones, Nirvana en zelfs Coldplay, Kayne West, Taylor Swift en Bruce Springsteen zijn omgezet naar rustige slaapliedjes die je kunt afspelen voor je kleine. En je hoeft echt geen fan te zijn van de rocknummers om de slaapliedjes te kunnen waarderen! Natuurlijk kunnen we hier een lijstje argumenten geven, maar het leukste is om de nummers te luisteren. Daarom hieronder een kleine selectie met nummers van onder andere Coldplay en de klassieker We Will Rock You van Queen.

Rockabye baby - Muziek voor baby's

De CD's kan je bestellen op rockabyebaby.com voor zo'n 18 euro. Voor de liefhebbers van het vinyl hebben ze ook een aantal opties. Wil je naast onderstaande liedjes nog meer luisteren voor je iets koopt? Op youtube is een hele afspeellijst te vinden. Kan je eerst een avondje testen voor je overstag gaat. Veel luisterplezier!

We will rock you van Queen

 

Gold Digger van Kayne West

I wanna hold your hand van The Beatles

 

Don't stop believing van Journey

 

No woman, No Cry van Bob Marley

 

Daisy van Schaijik

Door

16 november 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.