Gespot! Armbanden van Saar

Gespot! Armbanden van Saar

VanSaar maakt armbanden waar je een persoonlijke boodschap in kan laten zetten. Superleuk als kraamkado!

Hoe mooi is het om een spreuk om je arm te hebben waar jij echt voor staat? Waarmee je echt kan zeggen: dit ben ik? Of de naam van je man en kids waar je heel veel van houdt? VanSaar maakt armbanden waar je een persoonlijke boodschap in kan laten zetten. Superleuk als kraamkado!

Of gewoon als je vriendin jarig is, of voor Valentijn of Kerst... We kunnen genoeg dingen bedenken waarbij een mooi kado als dit zeker gewaardeerd zal worden.

VanSaar armbanden

VanSaar is opgericht door Sarah, mama van Nova. Ze wilde graag een persoonlijk armbandje maken, iets dat echt niemand anders zou hebben. Tsja, dat wilden haar vriendinnen eigenlijk ook wel. En hun vriendinnen ook... Nu kunnen alle mama's een mooie VanSaar armband bestellen voor zichzelf of voor hun kids die ze kunnen personaliseren zoals zij dat willen.

Persoonlijke armbanden

De armbanden zijn in drie verschillende materialen beschikbaar: goud (messing), zilver (roestvrijstaal) en rose (koper). De armbanden zijn zonder opdruk ook al prima te dragen, maar voor een persoonlijk tintje kan je vragen of VanSaar een boodschap erin wil zetten. Deze boodschap kan een mooie spreuk zijn, maar ook de naam van je man en kinderen.

Cijfers en symbolen

Er is ruimte voor maar liefs twintig tekens op de armband, dus als je meerdere namen op één armband wil kan dat. Daarnaast kan je de armband ook opleuken door te kiezen uit verschillende kleine cijfers en symbolen. Denk hierbij aan punten, sterren en pijlen, maar ook hartjes en kruisjes zijn mogelijk. Kijk voor een volledig overzicht even in de webshop van VanSaar.

Draagtip

De armband zelf staat al heel leuk rond je pols, maar je kan er zeker ook goed mee combineren! Draag de persoonlijke armband(en) van VanSaar bijvoorbeeld samen met Ibiza-style armbanden voor een kleurrijk geheel. Liever iets rustiger? Combineer de armband dan met 1 dun kettinkje. De armbanden staan ook erg leuk bij een horloge.

Bestellen?

Wil je een armband met een spreuk of naam bestellen? In de webshop van VanSaar heb je al een customized armband voor €19,50 en een naambandje voor €8,95.

Lees ook: persoonlijke sieraden met foto.

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.