Gespot! Disney rolgordijnen

Gespot! Disney rolgordijnen

Eén kleur rolgordijnen is ook maar zo saai. Wat dacht je dan van deze rolgordijnen met Disney-thema? Staat leuk in de kinderkamer!

-AD-

Als je bezig bent met het inrichten van de baby- of kinderkamer wil je natuurlijk alles zo mooi, leuk en persoonlijk mogelijk maken. Je kind moet zich er thuis kunnen voelen. Alleen... de kamer moet ook wel praktisch zijn. Hmm, leuk en praktisch, dan wordt het lastiger. Of niet? 

Kinderen kunnen pas echt goed klokkijken vanaf ongeveer 7 jaar. Voor die tijd moet je ze dus een handje helpen met bedtijden. Een goed verduisterde kamer is dan heel belangrijk. Heb je een dakkapel? Dan zijn gordijnen niet echt handig, er komt vaak nog te veel licht langs. Rolgordijnen zijn dan een must om het vroege (of felle) licht tegen te houden.

Mooie rolgordijnen

Maar dat leuke en mooie waar we het net over hadden dan? Gewoon één kleur rolgordijnen is ook maar zo saai. Zeker als de rest van de kamer is ingericht met auto's of prinsessen. Wat dacht je dan van deze rolgordijnen met Disney-thema?

Disney rolgordijnen

Deze rolgordijnen zijn in verschillende ontwerpen te krijgen, dus voor ieder wat wils. Een persoonlijke favoriet is die van Winnie de Pooh en zijn slapende vriendjes. Heb je liever een patroon die als echte eyecatcher kan dienen in de kamer? Dan is het rolgordijn van Bambi misschien wel iets voor jou. Voor een stoere jongenskamer zijn Planes en Mickey heel geschikt, en kleine prinsesjes zullen Assepoester graag in hun kamer willen zien.

 

Decoratie op de kinderkamer

Deze leuke Disney-schilderingen op een rolgordijn is leuk en praktisch op de kinderkamer. Je hebt eigenlijk een mooie poster en verduistering in één. Misschien dat de kids nu zelfs uit zichzelf naar bed willen omdat ze Mickey dan weer kunnen zien? Wie weet... De rolgordijnen worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar bij VELUX.

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.