3-jarige doneert haren voor ziek meisje

3-jarige doneert haren voor ziek meisje

Dit klein meisje is een echte held, want zij doneert haar haren voor een ziek meisje! Hoe ontzettend tof is dat?

Je ziet een meisje op tv zonder haar. Als je vraagt waarom ze geen haar heeft zoals jij zeggen je ouders dat het komt omdat ze ziek is. Wat zeg je dan? Ariana antwoordde met: 'Oh, ze mag wel wat van mij hebben!'

De kleuter zag op tv dat een meisje geen haar had en allemaal slangetjes en buisjes aan haar lichaam had zitten. Haar moeder, die ook zuster was, legde haar geduldig uit waarom het meisje kaal was. Ariana staarde nog even naar het meisje en zei toen dat ze wel wat van haar haren mocht hebben.

Haar knippen voor een goed doel

De dagen voor ze naar de kapper zou gaan kon ze het over niets anders meer hebben. Ze vond het ook spannend dat ze voor het eerst naar mama's kapsalon zou gaan. De lokken van Ariane zijn door haar ouders gedoneerd aan een non-profit organisatie die pruiken maakt voor kinderen die lijden onder haarverlies. Haar ouders mogen trots op haar zijn!

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.