Hartverwarmend: ziek meisje krijgt duizenden kerstkaarten

Hartverwarmend: ziek meisje krijgt duizenden kerstkaarten

Dit meisje heeft niet lang meer te leven en dankzij de kerstkaarten actie van haar oma krijgt ze duizenden kerstkaarten!

Zo mooi en hartverwarmend. Addie heeft waarschijnlijk nog minder dan een jaar te leven en dit zou dan haar laatste kerst zijn. Om haar op te vrolijken bedacht haar oma een hele toffe actie: kerstkaarten voor Addie! Dat ze er vervolgens duizenden van over de hele wereld zouden krijgen hadden ze waarschijnlijk niet verwacht...

De 6-jarige Addie heeft een onbekende ziekte waardoor ze sinds haar 3e al niet meer groeit. Artsen voorspellen dat ze niet heel lang meer heeft en daarom wil de familie er alles aan doen om deze kerst de mooiste ooit te maken. Addie's oma kwam met het idee om mensen via Facebook om kerstkaarten te vragen, zodat ze het gevoel had ook veel vrienden te hebben.

Duizend kerstkaarten per dag!

In het begin kreeg ze een paar kaarten per dag, maar nadat de lokale nieuwszender er aandacht aan besteedde ging het hard. Op dit moment ontvangt ze meer dan 1000 kerstkaarten per dag. De kaarten komen van over de hele wereld: Duitsland, Australië, de Scandinavische landen en Saudi-Arabië. En het blijft niet bij kaarten. Mensen sturen hele brieven, gedichten en wensen voor het meisje. Een aantal mensen maakten zelfs portretten van Addie. Mama Tami is er dolgelukkig mee:

Ik had nooit verwacht dat dit zo snel zou verspreiden. Het betekent erg veel voor ons dat zo veel mensen om ons geven. Het lijkt misschien niet zo veel, maar voor Addie betekent het alles. Het is ongelofelijk.

Zelf een kaartje sturen?

En daar helpen we natuurlijk graag aan mee! Wil je ook een kaartje sturen? Op haar Little Addie-Facebook staat het adres, maar wij geven hem hieronder nog even:

Addie Lynn and sisters BOX 162 Fountain Green, UTAH 84632 United States

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.