Baby plaagt slapende moeder

Baby plaagt slapende moeder

Deze kleine spruit plaagt haar slapende moeder. De baby van Australische actrice Esther Anderson doet er namelijk van alles aan om haar wakker te houden

Heerlijk, als je kleine 's ochtends wakker wordt en gegeten heeft, om samen weer lekker in bed te kruipen. Nou ja... hangt er een beetje vanaf hoe je kleine is. De baby van Australische actrice Esther Anderson doet er namelijk van alles aan om haar wakker te houden. En dat betekent gerust een vinger in je neus...

Iedere ochtend vraag ik mijzelf weer af waarom ik haar niet gewoon terug in haar eigen bedje heb gelegd.

Waarom ze dat zegt kunnen we sinds kort zien in een youtube-video die ze maakte over haar 'ochtendslaapje'. In de ogen prikken, in de neus porren, bovenop haar gaan liggen en aan de haren trekken zijn een paar dingen die mama moet verduren als de kleine naast haar ligt.

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.