Babyshower winter - leuke ideeën

Babyshower winter - leuke ideeën

Binnenkort een babyshower gepland? Hier de leukste ideeën voor een babyshower met een winterthema!

Krijg jij een kleine man of vrouw deze winter? Dat kan je natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder feestje. Wat dacht je van een babyshower in winterthema? 'Let it go, let it go..'

Oké, je hoeft echt geen Frozen-thema aan te houden om een hele mooie winter babyshower te organiseren (tenzij je Disney-fan bent, then go for it!). Maar een winterthema is wel ontzettend leuk om te maken.

Winter wonderland

Het levert in het geval van onderstaande babyshower een fris en trendy plaatje op waar gasten zeker van onder de indruk zullen zijn. Wat te denken van de vrolijke koekjes in de boom, die een leuke verwijzing naar de kerst zijn? En ijssterren doen het ook altijd goed als patroon. Bekijk de foto's en raak geïnspireerd!

 
 
 
 

Uitnodigingen babyshower winter

De uitnodigingen van je babyshower kun je natuurlijk ook een tof winters uiterlijk geven. Wat dacht je van een van deze designs?
 
 
 
 
 
 
Daisy van Schaijik

Door

20 december 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.