Wauw! Je zal maar een zevenling hebben

Wauw! Je zal maar een zevenling hebben

Niet één, twee of drie, maar zeven kids! Wooow! Hun leven ziet er iets anders uit. Kijk maar naar deze video!

Het komt wel eens voor: vrouwen die bevallen van een zevenling! Dit gezin was de allereerste zevenling die allemaal de geboorte overleefden. Nu zijn alle baby's tieners geworden en gaan ze naar de middelbare school. En hun 'normale' leven is... iets anders dan dat van een gemiddeld gezin.

Kelsey, Alexis, Brandon, Natalie, Kenny Jr., Joel en Nathan. Zo, dat is een hele mond vol. Je zal al je kinderen maar moeten roepen op de speelplaats! Even een klein voorbeeld over hoe een dag uit het leven van de supermam eruit zag tijdens het eerste jaar: 30 flesjes, 35 tot 40 luiers, een paar balen was, verschillende vrijwilligers die in 4-uurs beurten werkten en een uitgeputte mama. En dat iedere dag!

Tegenwoordig is het leven iets minder chaotisch, temeer omdat ze een groter huis hebben met onder andere 2 vaatwassers, twee magnetrons, twee wasmachines en twee drogers. De zevenling gaat bijna het huis uit, en mama Bobbi is zich daar toch wel een beetje op aan het voorbereiden. Tsja, dat zal wel een flinke verandering zijn!

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.