Mooie pamper reclame: Speciale verrassing voor moeders

Mooie pamper reclame: Speciale verrassing voor moeders

In deze pamper reclame krijgen vrouwen een leuke verrassing voor hun één jarig moederschap. Echt een lief filmpje.

In Azië maken ze regelmatig diepgaande, emotionele reclames over het leven. Deze reclame van Pampers over hoe bijzonder het is om vader en moeder te zijn was zo mooi dat we hem wel moesten delen. 

Terwijl de moeders een intake-gesprek hadden met de arts om het afgelopen jaar te bespreken, versierden de vaders de hal met foto's en spullen van het afgelopen jaar. Bij de foto's hingen ook persoonlijke boodschappen als: 'Ik moest bijna huilen toen je voor het eerst hallo tegen onze zoon zei ' en 'Je mag ook wel eens de dure sushi kiezen!'.

Prachtige video

Of de reacties van de moeders echt zijn of niet laten we in het midden, maar mooi is deze video over het ouderschap zeker. Een jaar met een baby kan heel snel voorbij gaan, en dit is een prachtig moment om daar even bij stil te staan en terug te kijken. Dat je baby nu 1 jaar is, is bijzonder. Maar de ouders mogen zeker niet vergeten worden. Gefeliciteerd!

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.