Gespot! Video van Sint

Gespot! Video van Sint

Tover een glimlach op het gezicht van jouw kleine met deze leuke, originele en persoonlijke boodschap van de Sint!

Wil jij pakjesavond dit jaar op een heel bijzondere manier vieren? Dat kan! Wat dacht je van een persoonlijke boodschap van Sinterklaas voor het openen van de pakjes? Met de 'Video van Sint' kan je Sinterklaas een video-boodschap laten inspreken die is gericht aan jouw kind! 

Het is pakjesavond en de kids zitten gespannen te wachten: wanneer zullen de pieten en Sinterklaas de kado's komen brengen? Het grote moment is bijna daar en dan... de pakjes! Of nee, een klein pakje? Een bericht van de sint!

Een persoonlijk bericht van Sinterklaas

In dit video-bericht zal Sinterklaas je kind persoonlijk toespreken. Doordat je van tevoren gegevens opgeeft van je kinderen (of kleinkinderen, neefjes en nichtjes) weet Sinterklaas bijzonder veel over die kids te vertellen. Misschien heeft je zoon net geleerd zonder zijwieltjes te fietsen? Of heeft je dochter net een prachtig kunstwerk gemaakt dat ze trots aan iedereen laat zien? 'Huh, hoe weet hij dat nou?' ' Jaa, de sint weet alles!'

Avontuur van Sint en Piet

Het leuke is dat de sint en zijn pieten de kids niet alleen maar zullen toespreken. Het toespreken van de kinderen wordt afgewisseld met een avontuur van Sinterklaas en de pieten. Je kan een karaoke-liedje naar keuze toevoegen en... je kan er ook voor kiezen Sinterklaas te laten vertellen waar de pakjes verstopt liggen!

Mijn dochter vond het helemaal geweldig dat Sinterklaas haar persoonlijk toesprak. Ook het verhaal eromheen zat ze vol spanning te bekijken. En toen ze hoorde waar haar cadeautjes lagen, was het feest compleet.

de video van Sint snel in huis

De online versie kan je al binnen 1 uur downloaden en bekijken. De DVD is binnen 24 uur verzonden.

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.