Grappigste halloween kinderkleding

Grappigste halloween kinderkleding

Vier je dit jaar Halloween? Bekijk hier dan deze geweldige outfits van kinderen. Leuke inspiratie als je zelf nog wat origineels zoekt.

Met Halloween weer in aantocht begint het bij jou misschien ook wel de kriebelen. Al die leuke dingen in de winkels, die toffe foto's op Pinterest voor Halloween-party's... waarom zou je het dit jaar ook niet vieren? En voor de kids is het al helemaal spannend. Samen in het donker langs de deuren in je engste kostuum, wie wil dat nou niet? 

Dit gezin heeft een heuse kostuumparade gehouden in de gang van hun huis met hun toffe halloween kinderkleding. Er komt echt van alles voorbij: ninja's, Monsters&Co, dino's, prinsesjes en avonturiers, noem maar op. Zelfs de hond ontkomt niet aan de verkleedpartij! Als je nog inspiratie zoekt voor een tof kostuum voor Halloween dan moet je deze video zeker even kijken.

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.