Gespot: Flag posters voor de kinderkamer

Gespot: Flag posters voor de kinderkamer

Ben je op zoek naar originele decoratie voor de baby -of kinderkamer? Wij spotte deze te toffe flag Posters van ThisCoolKid!

Nog op zoek naar toffe decoratie voor op de baby- of kinderkamer, maar geen zin in standaard dingen? Wat dacht je van deze flag posters van ThisCoolKid en Studio Sijm? Origineel, strak maar toch speels. Perfect voor de 'coole kids'!

In de woonkamers is het al een tijdje een trend, maar we zien het nu ook steeds meer terug in de baby- en kinderkamers. Papa en mama gaan steeds vaker voor minimalistisch en strak zoals je bij de Scandinavische interieurs veel ziet. Met deze flag posters met toffe quotes kan je de stijl van de woonkamer doortrekken naar de kinderkamer.

Flag poster collectie

De collectie bestaat uit 3 posters van 32x42 cm in de vorm van een vaandel en is verkrijgbaar voor €29,95 bij thiscoolkid.com. Dit is inclusief ophang systeem.

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.