Meisje herkent vader zonder baard niet meer

Meisje herkent vader zonder baard niet meer

Dit meisje krijgt een grote verrassing tijdens een spelletje. Opeens heeft haar vader geen baard meer. Ze vind het maar helemaal niets. Wie is die vent?

Het kiekeboe-spelletje kennen we allemaal wel. Wie heeft dat vroeger niet gespeeld met zijn of haar ouders? Voor deze kleine meid is het ook een van haar favoriete spelletjes met papa. Tot  ineens zijn baard er af haalt...

Dit meisje krijgt de verrassing van haar leven als ze haar lievelingsspelletje aan het spelen is met papa. Kiekeboe..! Als ze de handdoek weghaalt verstijfd ze. Papa heeft zijn baard eraf gehaald maar... de kleine herkent hem niet meer! Ze barst zelfs in huilen uit en wil alleen nog maar naar mama. We zijn benieuwd hoe lang het heeft geduurd voor ze weer kiekeboe ging spelen...

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.