Gele babyshower voor een stoere man

Gele babyshower voor een stoere man

Geen blauw of roze, maar nu eens een originele gele variant van de babyshower!

Krijg je een stoere man? Maar geen zin om alles in blauw te kopen voor de babyshower? Dan vind je deze gele variant misschien wel te gek! Lichte kleuren en schattige snorretjes voor een ondeugende jongen. Here comes the sun...

En nu zit je vast met die Beatles-tune in je hoofd (Is je playlist ook direct geregeld). Zeg nou zelf: een babyshower in geel is toch ontzettend vrolijk? En je hoeft dan echt niet overal zonnetjes op te plakken om een mooi geheel te krijgen. Kijk maar naar de afbeeldingen hieronder. De kleur is overal subtiel aanwezig, zoals in de schilderijen, op de bordjes en in de kleur van het eten en drinken. De schattige snorretjes verraden duidelijk dat er een stoere kleine man op komst is en maken het geheel lekker speels. Een gele babyshower: iets voor jou?

 
 
 
 
 
Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.