Zwangerschapsband laat vader bewegingen baby ervaren

Zwangerschapsband laat vader bewegingen baby ervaren

In dit filmpje voelt een vader hoe het is om zwanger te zijn. Doormiddel van een zwangerschapsband kunnen ze voelen hoe het is om je baby in je buik te voelen.

'Wij zijn zwanger' zeggen stellen vaak als er een baby op komst is. Toch is het de moeder die ieder schopje of duikeling van de kleine kan voelen. Luierfabrikant Huggies vond dat mannen ook een mogelijkheid moesten krijgen de bewegingen van hun baby direct te kunnen ervaren. Ze ontwikkelden de zwangerschapsband voor vaders. 

De zwangerschapsband bestaat eigenlijk uit 2 banden: een voor papa en een voor mama. Het apparaat weet de bewegingen van de baby op te sporen bij de moeder en kan die dan direct doorsturen naar de vader. Als de baby dan dus een schop geeft voelt de vader dit direct bij zijn eigen buik. Zo kunnen aanstaande papa's zich letterlijk zwanger voelen. En nu die nabootsing van de misselijkheid, cravings en alle andere gekke zwangerschapssymptomen nog...

Wat vind jij? Een gekke uitvinding of juist een tof initiatief?

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.