Absurde video: als volwassenen babydingen doen

Absurde video: als volwassenen babydingen doen

Omgekeerde wereld: volwassenen doen als een baby. Want wat als jij dat als volwassene had gedaan? Met die gedachte gingen de makers van deze video aan de slag

'Aaah, wat schattig!' riep ze toen je baby ineens op haar iphone zat te sabbelen, gewoon omdat hij erbij kon. Oeps, niet helemaal de bedoeling. Gelukkig lijkt ze het niet erg te vinden. Integendeel: alles wat hij doet lijkt ze fantastisch, schattig of cute te vinden. Toch wel apart, want als als volwassenen babydingen doen dan zou ze waarschijnlijk anders reageren. Waarschijnlijk.

Want wat als jij dat als volwassene had gedaan? Met die gedachte gingen de makers van deze video aan de slag. Ze imiteerden acties van baby's die we, als het door een baby gedaan zou worden, heel erg lief hadden gevonden. Nu? Nou... laten we het er maar op houden dat we blij zijn dat we niet zo'n collega op het werk hebben...

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.