Jongen hoort dat zijn moeder zwanger is en snapt er niets van

Jongen hoort dat zijn moeder zwanger is en snapt er niets van

Deze jongen kan echt niet geloven dat zijn moeder alweer zwanger is. Waarom zou je dat doen? Je hebt twee kinderen, hij snapt het gewoon niet!

De meeste kinderen vinden het heel spannend en leuk om te horen dat ze een broertje of zusje erbij krijgen. Trey... niet zo erg. Toen zijn moeder trots vertelde dat ze zwanger is, verwachtte ze waarschijnlijk een hele enthousiaste reactie te kunnen filmen. Het verliep iets anders.

'What were you thinking?!'

Is de eerste reactie op het nieuws wanneer deze jongen hoort dat zijn moeder zwanger is. Daarna probeert hij in de volgende anderhalve minuut uit te leggen waarom zijn moeder 'fout' zit door weer zwanger te zijn. Trey is 'geërgerd' door het nieuws en vindt het niet kunnen dat zijn moeder hem of zijn zusje Imaya probeert te vervangen met een andere baby. Natuurlijk doet zijn moeder haar best om uit te leggen dat ze hem of Imaya nooit zou vervangen, maar Trey gelooft dat niet. Waarom zou ze anders nog een keer zwanger zijn?

Hij wil nog wel weten of hij een broertje of zusje krijgt. Als zijn moeder zegt dat ze het niet weet zegt hij dat hij hoopt dat het geen jongen is, omdat die nog harder huilen dan meisjes. 'Dus haal ook maar meteen oordoppen voor me' vraagt hij aan het einde van de video.

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.