Papa kan ook mijn haren doen

Papa kan ook mijn haren doen

Vaders doen soms de raarste dingen met het haar van hun kinderen... In dit filmpje gebruikt haar vader wel een speciale techniek om het haar van zijn dochter te doen.

Hebben jullie een jongen? Dan kan papa vaak nog wel uit de voeten met gel. Beetje spikes maken en hoppa naar de creche of kleuterklas. Maar heb je een meisje? Nou ja, als je daddy hair fails bekijkt snap je onze twijfels. Vaders zijn niet altijd even handig met staarten en clips, maar soms hebben ze wel grappige (en praktische) ideeën. Zoals de stofzuiger.

Papa kan ook mijn haren doen of tenminste... Deze vaders maken er geen geheim van hoe zij een perfecte paardenstaart in het lange haar van hun dochters kunnen krijgen. De stofzuiger erop!  Het stiekje om de buis van de stofzuiger, het uiteinde op het hoofd van je dochter en alles wordt zo opgeslokt. Stiekje eraf rollen en tadaa! Haar klaar. En dan allemaal binnen een minuut. (hou wel rekening met de zuigkracht van de stofzuiger voor je dit probeert he)

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.