Grappige video: vader 'steelt' oor en neus van zijn zoontje

Grappige video: vader 'steelt' oor en neus van zijn zoontje

En weg is je neus, maar hoe kan dat? Een leuk spelletje alleen de reactie van dit kindje is toch anders dan normaal. Hij weet niet wat hem overkomt!

Als kind heb je dit zelf vast wel eens meegemaakt. Je vader of tante doet net of je neus gestolen is en ineens zit je neus tussen zijn of haar vingers. Oh nee! Hoe kan dat? (gewoon de duim, maar dat wisten we toen nog niet!). Vaak kon je er na een paar seconden verbazing of angst wel om lachen. Maar deze kleine man reageert ietsje anders. 

Vader steelt oor en neus zoontje en zoontje Jesse raakt helemaal in paniek! Als zijn oor gestolen wordt is hij in alle staten. En als zijn vader dan ook nog zijn neus afpakt is er helemaal paniek in de tent. Gelukkig geeft papa al snel zijn oor en neus weer terug.

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.