Babykamer trend: pijlen

Babykamer trend: pijlen

Pijlen: leuk voor in de babykamer! Er zijn verschillende manieren waarop je pijlen in de babykamer kan gebruiken, waarvan hieronder onze favorieten.

Pijlen in de babykamer is een van de laatste trends. Modern, een beetje retro en speels: de puntige prints geven een extra dimensie aan de ruimte. Er zijn verschillende manieren waarop je pijlen in de babykamer kan gebruiken, waarvan hieronder onze favorieten. 

Babykamer trend pijlen

Pijlen in een neutrale kleur (zoals grijs en zwart) zijn geschikt voor jongens en meisjes en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Wat dacht je van onderstaande pijlen op het behang? Het lijken bijna strepen, en geven toch een retro-gevoel. Wil je niet letterlijk een pijl of je muur zetten, dan kan je ook gebruikmaken van een subtieler patroon zoals de donkerblauwe muur hierboven. Deze pijlvorm valt zo op zonder dat het geheel te druk wordt. 

Babykamer accessoires met pijlen

Pijlen komen ook veel terug in de accessoires in de babykamer. Zo zie je veel babybedden en kussens die ermee versierd zijn en staan pijlen wel eens als decoratie op een kast. Er zijn zelfs onesies met pijl-print verkrijgbaar.

Babykamer wandversiering met pijlen

Pijlen doen het ook goed als schilderij aan een muur. Kies voor robuuste donkere pijlen om een statement te maken in je babykamer. Liever een subtiele versiering? Slanke pijlen in neutrale kleuren passen prima bij iedere kleur.

Babykamer quotes met pijlen

Quotes met afbeeldingen van pijlen doen het ook erg goed in de babykamer. Vaak hebben de uitspraken of gezegdes iets te maken met moed en kracht.

Hou je meer van een wat rustigere babykamer?

Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor alleen accessoires met pijlen!

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.