6 accessoires voor babyfoto's

6 accessoires voor babyfoto's

Accessoires voor babyfotos. Foto's voor je ouders en schoonouders, voor op Facebook, voor je screensaver... Maar hoe maak je babyfoto's leuk en interessant?

Geen zorgen, je hoeft niet een hele trukendoos open te trekken. Met een paar simpele accessoires kom je een heel eind. 6 leuke accessoires die je babyfoto's interessant en leuk maken.

1. Een krijtbord en (of) Photoshop

Veel ouders weten hoe ze met Photoshop moeten werken en creëren complete kunstwerken met hun baby als prachtig middelpunt. Opvallend is het krijtbord dat in vele babyfoto's wordt gebruikt. Je kan er van alles opschrijven zoals de naam, het gewicht of zelfs wat de baby wel en niet lust. Niet zo handig met Photoshop? Met een laken en de items die je erop wil hebben kom je een heel eind.

2. Een leuk deken als achtergrond

Je hoeft echt geen heel podium te creëren om maar een leuke babyfoto te krijgen. Met een deken of quilt krijg je ook een heel leuk effect.

3. Een knuffel

Een knuffel is een geweldige voorbeeld van een baby item dat functioneel is en tegelijkertijd dienst kan doen in een fotoshoot. Leuk om je kleine met zijn of haar favo knuffel erop te zetten!

4. Een knuffelig tapijt

Werkt echt altijd. Leg je baby gewoon op een lekker zacht tapijt en gebruik dat als achtergrond. Een heel simpele en leuke manier om een babyfoto superzoet te maken.

5. Een baby wrap

Mama's die hun baby's vasthouden, we kunnen er maar niet genoeg van krijgen. We zijn dan ook erg fan van deze trend: de baby wrap. Functioneel en ontzettend leuk voor babyfoto's.

6. Een lieve omslagdoek

Baby's vinden het heerlijk in een lekkere omslagdoek te liggen, dus stopt met twijfelen over de beste outfit en wikkel je baby in een schattige omslagdoek! Deze van House of Mia is echt te cute!

Daisy van Schaijik

Door

10 juni 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.