Dé must-have voor in de kinderwagen | De Go Cosy!

Dé must-have voor in de kinderwagen | De Go Cosy!

Veilig en comfortabel in de kinderwagen? Dan is de Go Cosy de oplossing!

Een fijn deken voor in de kinderwagen is een absolute must! Ken je de Go Cosy al? De Go Cosy bestaat uit een super zacht hoeslaken met geïntegreerde deken en past in (bijna) iedere kinderwagen. Ideaal! We vertellen je alles wat je moet weten over deze must-have!

Go Cosy

Makkelijk met je baby op pad

Doordat hoeslaken en deken met elkaar verbonden zijn heb je niets anders meer nodig om je baby een comfortabel gevoel in de kinderwagen te geven. In een handomdraai doe je de Go Cosy om het matrasje van de kinderwagen en kun je lekker op pad met je kindje. Samen op pad wordt hierdoor een stuk toegankelijker en dat is wel heel fijn! Doordat een uitstapje met je baby makkelijker wordt gemaakt ga je misschien wat sneller de deur uit voor een rondje in de natuur en zonder teveel gedoe op pad voor een boodschapje. 

Een ander belangrijk aspect van de Go Cosy is veiligheid. De baby kan namelijk niet de deken over het hoofdje trekken omdat deze aan het hoeslaken verbonden is. Voordelen als deze geven je als ouder toch een gerust gevoel. Daarbij is de Go Cosy ontwikkeld in samenwerking met verloskundigen en wordt dan ook aanbevolen door verloskundigen. Makkelijk en veilig op pad met de kleine!

De Go Cosy

De Go Cosy is eenvoudig en praktisch in gebruik door de ritssluiting aan de voorkant waardoor je je baby makkelijk in en uit de Go Cosy haalt. Dankzij het speciale ontwerp heeft je baby een geborgen gevoel. De zachte, elastische stof sluit mooi aan rond het bovenlichaam van de baby, wat veel pasgeboren baby’s een fijn gevoel vinden omdat het doet denken aan de geborgenheid van de baarmoeder. 

Aan de onderzijde is de Go Cosy iets wijder, waardoor de baby genoeg bewegingsvrijheid heeft. Bij het gebruik van een los dekentje trappelen baby’s vaak de voetjes bloot, maar dit kan niet gebeuren bij de Go Cosy omdat hier de deken aan het hoeslaken verbonden is. Hoe fijn is dat?

De GoCosy is te bestellen bij AKY Baby, een website vol prachtige producten voor de kleine. 

Go Cosy

Voor welke go cosy ga jij?

De Go Cosy is beschikbaar voor verschillende seizoenen, verdeeld in zomer, lente/herfst en winter. Er vanuitgaande dat je de Go Cosy circa 6 maanden gebruikt heeft Go Cosy het volgende adviesschema opgesteld. Hoe makkelijk is dat! 

Gebruik de code MiniMe10 voor 10% korting op jouw GoCosy! 

Je kan de Go Cosy gemakkelijk bestellen bij AKY Baby via deze link! 

Isabel Van Der Boog

Door

13 juli 2022

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.