Adviezen voor moeders door moeders

Adviezen voor moeders door moeders

De beste tips krijg je natuurlijk van ervaringsdeskundigen: moeders! Daarom hebben wij wat enthousiast volgers van ons gevraagd om advies.

Jaja, we houden jullie meningen en reacties goed in de gaten! We vroegen op Facebook aan onze volgers wat zij voor adviezen aan andere moeders wilden geven. De reacties waren zo leuk dat we er een aantal voor jullie op een rijtje hebben gezet. Hieronder dus adviezen voor moeders, door moeders!

De beste adviezen voor moeders door moeders:

 

  Nynke:

"Geniet, maar bovenal luister naar je gevoel. Je moederinstinct laat je niet in de steek! Jij bent mama, jij weet wat voor je kindje het beste is en ga daarvoor op je strepen staan!"

Janny:

Als het weer zo ver is en ik er bijna doorheen zit, helpt mij de gedachte van Club van relaxte moeders: het is een fase, het is een fase, het is een monster, het is een fase.

Jennifer:

"Dat onzekerheid heel normaal is als je net moeder bent geworden. Blijkbaar taboe om daarover te praten. Maar volgens mij heeft iedere moeder dat."

Janneke:

"Geniet, want voor je het weet zijn ze groot..."

Ria en Joop: 

"Blijf bij jezelf."

Ineke:

"Denk ook eens aan jezelf!!! Zorg voor een dagje/avondje oppas en ga lekker ontspannen alleen of met je partner."

Tara:

"Hang in there!!!!"

Marcella:

"Die andere ouders doen ook maar wat!"

Ingrid:

"Hou je niet alleen maar vast aan de tig-boeken en adviezen van anderen: met gezond verstand en het volgen van je gevoel kom je al een heel eind. En vooral: neem jezelf ook niet te serieus :-)."

Daniëlle:

"Eis niet teveel van jezelf!"

Pauline:

"Melk erin, poep eruit, veel knuffelen en niet te vaak laten vallen. Best makkelijk zo'n baby!"

Jena en Eva:

"Rust, reinheid, regelmaat."

Eline:

"Dat de roze wolk helemaal niet altijd zo roze is. Daar praat niemand over..."

Jolie:

"De perfecte ouder bestaat niet!! Vertrouw op je eigen gevoel en instinct.. Doe je best en alles uit liefde ( dan kan het niet echt fout gaan)"

Annette: 

"Vertrouw op jezelf en laat je niet gek maken door wat anderen zeggen, iedereen en ieder kind is anders ; -)."

Helaas kunnen we niet alle reacties plaatsen, maar we bedanken jullie voor alle adviezen en ideeën. Jullie mening wordt op prijs gesteld! Blijf onze Facebook in de gaten houden voor meer vragen en wie weet sta jij de volgende keer op Minime.nl!

Daisy van Schaijik

Door

20 januari 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.