Superschattige video: teddybeer wacht op baby

Superschattige video: teddybeer wacht op baby

Een prachtige video van een teddybeer die ongeduldig wacht tot zijn beste vriend is geboren. Bekijk dit mooi gemaakt stop-motion filmpje.

'Mijn eerste teddybeer' is voor baby Henry wel heel bijzonder. Zijn ouders maakten een video van de beer terwijl hij ongeduldig wachtte tot Henry geboren zou zijn. Het resultaat is een video die de harten van duizenden mensen liet smelten. Kijk mee.. 

Toen Chris Knutson en zijn vrouw Aimee erachter kwamen dat Aimee zwanger was, startten ze aan een wel heel bijzonder project. Dit korte stop-motion filmpje gezien vanuit de teddybeer laat zien hoe hij ongeduldig wacht tot de baby geboren is. Zijn nieuwe maatje! Als de baby er dan eindelijk is lijkt hij niet te kunnen wachten voor hij Henry mag knuffelen. Die zullen ongetwijfeld nog lang de beste vrienden blijven...

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.