Speelgoed voor een jongen van 2 jaar

Speelgoed voor een jongen van 2 jaar

Op zoek naar tof speelgoed voor een jongen van 2 jaar? Voor zijn verjaardag, Sinterklaas, Kerst of gewoon zomaar? Lees dan snel verder!

Voor een jongen van 2 jaar wil je natuurlijk een geweldig verjaardagscadeau kopen. Of er is een andere gelegenheid waarvoor je op zoek bent naar leuk speelgoed voor een 2-jarige jongen. Maar wat vinden zij nou eigenlijk leuk om te krijgen? Of je nu speelgoed zoekt voor je eigen zoontje of een andere peuter van 2 jaar: in dit artikel vind je heel veel inspiratie!

Uitdagend speelgoed voor peuters

Jongens van 2 jaar zijn zich hard aan het ontwikkelen. Het dreumesspeelgoed laten ze achter zich, want het zijn nu echte peuters. Daar hoort uitdagend speelgoed bij dat hen verder helpt in hun ontwikkeling en waar ze zich lekker mee kunnen vermaken. Of je 2-jarige jongen nu jarig is, of dat je een kerstcadeautje of een Sinterklaascadeau zoekt, met de onderstaande cadeaus moet het een succes worden!

DUPLO VOOR EEN JONGEN VAN 2 JAAR

Duplo is altijd goed. Het is niet kapot te krijgen, je kunt er eindeloos nieuwe dingen mee bouwen en het stimuleert de fantasie en de motoriek. En voor Duplo geldt: hoe meer, hoe beter. En is jouw nieuwbakken peuter van 2 jaar helemaal weg van voertuigen? Dan is misschien de Duplo Stoomtrein of de Duplo brandweerkazerne een te gek cadeau! 

Collage Duplo

  1. LEGO DUPLO Stoomtrein
  2. LEGO DUPLO Brandweerkazerne
  3. LEGO DUPLO Boerderijdieren
  4. LEGO DUPLO Mijn Eerste Dier Opbergdoos

VTech voor jongens van 2 jaar

VTech is echt een te gek speelgoedmerk voor kinderen. Alle producten zijn hysterisch en kleurrijk, maar daardoor natuurlijk héél aantrekkelijk voor kids. Bovendien is VTech ook heel leerzaam! De collectie aan speelgoed is enorm, maar dit zijn de items die echt leuk speelgoed zijn voor een jongen van 2 jaar:

Collage VTech speelgoed

  1. VTech MagiBook Blauw
  2. VTech Preschool Gril & Leer Barbecue
  3. VTech Preschool Codi mijn RoboDino
  4. VTech Bla-Bla-Blocks Speelhuis

Spelen met voertuigen

Is jouw zoontje van 2 jaar ook zo gek op voertuigen? Dan is het leuk om speelgoed te geven dat in het teken staat van voertuigen, zoals een mooie autobaan van Waytoplay, een stoere brandweerpuzzel voor stoere peuterjongens of deze te gekke houten garage van Little Dutch.

Zoek je een klein cadeautje voor de verjaardag van het buurjongetje dat 2 jaar is geworden? Dan is een klein, houten autootje ook altijd een groot succes!

Collage speelgoed voertuigen

  1. Waytoplay ringweg (12-delig)
  2. DJECO puzzel brandweerwagen 2 jr / 16 stks
  3. Little Dutch parkeergarage
  4. Little Dutch houten pick-up

Het speelgoed voor jongens van 2 jaar: de Wobbel

Ken je ‘m? De Wobbel is al in veel huishoudens te vinden en is een absolute must voor kinderen! Jongetjes van 2 jaar kunnen heerlijk op en met de Wobbel spelen. Ze gebruiken hem als glijbaan of als racebaan voor hun auto’s, ze draaien de Wobbel om en gebruiken hem als balance board of gaan erop zitten alsof het een stoel is. Dat is nog eens een multifunctioneel en mooi cadeau! En extra leuk: hij staat ook nog leuk in je interieur, want je kunt zelf de kleur van het vilt kiezen.

Je shopt een Wobbel o.a. bij bol.com in allerlei soorten en kleuren >>

Jongen van 2 jaar op Wobbel

Buitenspeelgoed

Weer of geen weer, 2-jarige peuters moeten hun energie kwijt. Het is heerlijk om met ze naar buiten te gaan, zodat ze lekker kunnen spelen, vies kunnen worden en rond kunnen rennen. Daarom is buitenspeelgoed voor een jongen van 2 jaar altijd een goed cadeau. 

Deze strandset kan mee naar het strand op zomerse dagen, en op deze stoere loopfiets gaat je peuter heel wat kilometers maken. Tenslotte is een stoere voetbal natuurlijk ook nooit weg. Lekker voetballen met papa of mama, dat zal je peuter te gek vinden! 

Wil je graag een step kopen voor je peuter? Dan kun je natuurlijk voor de wat duurdere Micro-stepjes gaan, maar Decathlon heeft een heel betaalbare kinderstep in het assortiment: voor nog geen €20 sjeest jouw 2-jarige jongen er vandoor!

Collage buitenspeelgoed

  1. Liewood Siliconen strandset Dante Sea Creature mix
  2. Little Dutch loopfiets blauw
  3. VanPauline Voetbal leopard green
  4. Decathlon betaalbare kinderstep

Educatief speelgoed voor 2-jarige jongens

Met leuk educatief speelgoed kunnen jongetjes van 2 jaar heerlijk opgaan in hun spel en tegelijkertijd nieuwe dingen leren. Dit speelgoed stimuleert je peuter om zijn fantasie te gebruiken. Met deze houten gereedschapskist van Little Dutch wordt hij uitgedaagd om te bedenken wat hij allemaal kan timmeren met de spulletjes in het kistje. Ook dit leuke dokterskoffertje doet een beroep op de fantasie.

Collage educatief speelgoed

  1. Little Dutch houten gereedschapskist
  2. Kids Concept Dokterskoffer met accessoires wit 
  3. Electro Wonderpen Vormen & Kleuren
  4. Little Dutch Pure & Nature Houten Regenboog Telraam

Boekjes

Je peuter voelt zich waarschijnlijk al heel wat, maar je bent nooit te klein om voorgelezen te worden. Het is heerlijk met je 2-jarige zoontje op de bank een boekje te lezen. Het is fijn voor je kind, en stiekem ook voor jezelf. Met dit leuke dinoboek kan je kindje in het komende jaar spelenderwijs de kleuren leren kennen en met dit mooie voelboek ontdekt een jongen van 2 jaar welke dieren er allemaal in Afrika wonen. Welk boek geef jij cadeau aan jouw mannetje van 2 jaar oud?

Collage peuterboekjes

  1. Tel je mee? - Dino's
  2. Zo voelt het in Afrika
  3. Woezel & Pip - Slaap lekker (met echte lampjes)
  4. Nog even achter mijn oortjes kriebelen

We zijn benieuwd welk speelgoed voor jongens van 2 jaar jouw favoriet is!

Lisse van de Groep

Door

21 november 2023

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.