Gespot! Superleuke én betaalbare kinderstep

Gespot! Superleuke én betaalbare kinderstep

Een step is een superleuk kado voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst. MiniMe’s Marieke tipt een toffe én heel betaalbare kinderstep!

De meeste kids vinden een step heel leuk om te krijgen, bijvoorbeeld voor hun verjaardag, Sinterklaas of Kerst. De bekende merken kinderstepjes zijn echter best wel prijzig! Ben jij op zoek naar een leuke kinderstep die ook nog een beetje betaalbaar is? Ik heb ‘m voor je gevonden: de Oxelo kinderstep B1 van Decathlon!

Mijn Mila is net 2 jaar geworden, maar een paar maanden geleden merkte ik al dat ze in ons achterpad steeds met de step van andere kindjes speelde. Als er eentje onbeheerd werd achtergelaten door een buurmeisje of -jongen, wist ze niet hoe snel ze ‘m moest inpikken. Daarom leek het me leuk om haar een eigen step te geven, dan hoefde ze niet meer verdrietig te zijn als het betreffende kindje zijn of haar step weer terug wilde.

De bekende step-merken zijn echter best duur. De Micro-stepjes zijn bijvoorbeeld echt te gek, maar dat vond ik qua prijs een beetje overdreven voor ‘zomaar’ een kado tussendoor. Ik wilde namelijk niet wachten tot haar verjaardag in november, maar ‘m al in de zomer geven zodat ze er nog even mee kon spelen. Een buurman tipte mij een veel goedkoper alternatief: het kinderstepje van Decathlon voor nog geen €20!

LEES OOK: Kado kind 2 jaar - Wat geef je voor een 2e verjaardag?

Oxelo kinderstep B1

De Oxelo kinderstep van Decathlon kost maar €19,89. Dat is nog eens een leuke deal! Je koopt het frame van de step voor €18 en daarbij moet je dan nog wel los een voetsteun van €1,89 bestellen. Deze is in vijf vrolijke kleuren verkrijgbaar (geel, rood, blauw, groen en roze) dus voor ieder kind wat wils. De step is geschikt voor kinderen van ongeveer 80 cm tot zo’n 1.15 meter lang.

Opvouwbaar kinderstepje

Het stepje is heel makkelijk in elkaar te zetten en het leuke is dat je ‘m ook heel makkelijk uit elkaar haalt en opvouwt. Zo kun je ‘m overal mee naartoe nemen. Ik kreeg op Instagram een reactie van een mede-mom die het stepje altijd meeneemt op vakantie. Opgevouwen kun je ‘m eenvoudig aan je rugtas of backpack binden, zodat je kind er op het vliegveld mee rond kan crossen. Ideaal!

Je shopt de Oxelo kinderstep B1 op Decathlon.nl >>

Marieke van Boven

Door

20 oktober 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.