De leukste speelgoedkisten | Zo berg je alles netjes op!

De leukste speelgoedkisten | Zo berg je alles netjes op!

Dé tofste oplossing voor de verzameling speelgoed van je kind!

Je kent het vast wel... Je struikelt over blokken en auto's, staat met je blote voet in een Lego-steentje en je hele huiskamer is bezaaid met speelgoed. Gelukkig bestaat hier de perfecte oplossing voor: een speelgoedkist. Verberg al het speelgoed in de kist en je slaap- of woonkamer ziet er weer opgeruimd uit! Wij verzamelden voor jou de leukste speelgoedkisten voor een opgeruimd huis!

 

speelgoedkist met hun favoriete held(in)

Kinderen zien hun slaapkamer vaak als hun eigen creatieve paleisje. Hoe tof is dan om een speelgoedkist met hun favoriete tv- of Disneyheld te hebben? Laat ze zelf alles in de speelgoedkist stoppen, zo leren ze ook nog alles goed te organiseren! Gegarandeerd dat speelgoed opruimen leuk wordt.

LEES OOK: Je kind leren opruimen: 8 tips 

 

Houten speelgoedkisten

Wil jij een speelgoedkist die bij jouw interieur past? Dan zijn houten speelgoedkisten de perfecte oplossing! Vaak kun je het ook nog als bankje gebruiken. Met wat leuke kussens erop is het de ideale combi voor in je huiskamer! Of laat je kind de houten speelgoedkist zelf schilderen. Zo creëren ze hun eigen creatieve kist en wordt opruimen nóg leuker! ;)

GEPERSONALISEERDE Houten speelgoedkist

Veel speelgoedkisten zijn een beetje hysterisch. Het liefst wil je natuurlijk een opbergkist die in het interieur van je woonkamer of kinderkamer past! Je kunt tegenwoordig online de mooiste houten opbergkisten bestellen die je helemaal kunt personaliseren. Ze zijn in eerste instantie bedoeld als herinneringskist, maar je kunt er natuurlijk ook héél goed boeken of speelgoed in opbergen! Je leest er alles over in ons artikel over herinneringskisten.

Nienke Wildhagen

Door

09 januari 2020

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.