10x De tofste opblaasfiguren voor in het water

10x De tofste opblaasfiguren voor in het water

Als je naar het zwembad, een meer of de zee gaat, is het zó tof om een opblaasbaar figuur mee te nemen! Met deze 10 leukies steelt je kind (of jijzelf…) de show!

Een warme dag op komst? Hup, tas inpakken, koelbox vullen en op naar de zee, het zwembad of een meer! Vergeet dan vooral je opblaasbare beest, band, bal of bed niet, voor je kids en ook een beetje voor jezelf. Er zijn geweldige opblaasfiguren te koop, dit zijn onze 10 favorieten!

Deze opblaasbare figuren zijn fantastisch om de waterpret flink aan te wakkeren. Hoe gaaf zijn bijvoorbeeld deze rups, watermeloen, Jip & Janneke’s Takkie en pizza voor je kids? Op die laatste kun je overigens zelf ook érg lekker dobberen en bijbruinen... Wij willen ze allemaal wel hebben!

 

1. Donut - €16,-

2. Watermeloen - €35,-

3. Rainbow 3D opblaasbare strandbal - €28,-

4. Rups - €34,95

5. Mega zwaan - €29,95

6. Pizza - €40,31

7. Crabby opblaasbare zwemband - €28,-

8. Takkie - €7,50

9. Octopus opblaasbare sprinkler - €32,-

10. Pauw - €30,20

Marieke van Boven

Door

28 juni 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.