Slaapzak na het inbakeren, welke moet ik kiezen?

Slaapzak na het inbakeren, welke moet ik kiezen? Pff was ik net zo blij dat het inbakeren helemaal hielp om lekker te kunnen slapen, moet ik weer wat anders gaan verzinnen.

Slaapzak na het inbakeren, welke moet ik kiezen? Pff was ik net zo blij dat het inbakeren helemaal hielp om lekker te kunnen slapen, moet ik weer wat anders gaan verzinnen. Dag nachtrust. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een slaapzak die geschikt is na het inbakeren.

Vervolg op inbakeren

Ik was begonnen met inbakeren toen Mink 5 weken oud was. Ik kreeg deze tip van een collega en Mink sliep in één keer 5 uur achter elkaar. Je begrijpt, ik stond natuurlijk op met een dansje. Hij sliep altijd wild met zijn handen, dus ik had wel kunnen bedenken dat inbakeren de manier was. Alleen nu zoek ik iets wat hetzelfde effect heeft.

Waarom stoppen met inbakeren? Is er een vervanging voor?

Ja, als je baby kan omrollen dan is het zo ver, je moet stoppen met inbakeren. Wanneer je baby kan rollen en hij is ingebakerd kan het zijn dat hij op zijn buik rolt tijdens het slapen. De kans bestaat dan dat je kleine niet genoeg lucht krijgt. Maar wat is een goede vervanging? Ik was net zo blij met mijn nachtrust en hij vond het heerlijk. Gelukkig zijn er, na een beetje onderzoek, genoeg slaapzakjes op de markt die een goede vervanging zijn voor inbakeren.

INBAKEREN BABY Goed AFBOUWEN

Ik vroeg mij af, moet je jouw baby meteen in zo'n nieuwe zak hijsen en zien wat er gebeurt, of moet je het inbakeren afbouwen en hoe dan? Veel ouders proberen het inbakeren af te bouwen met behulp van een slaapzak. 's Nachts wordt de doek dan vervangen door een slaapzak of ze laten de armen vrij.

Hoe lang duurt het afbouwen van het inbakeren?

Het afbouwen van inbakeren duurt ongeveer een week, waarbij je iedere dag of om de dag een slaapmoment meer afbouwt. Probeer in ieder geval niet de doek losser te leggen, een deel los te laten of de doeken los te maken tijdens de slaap. Zo bouw je het inbakeren goed af!

Slaapzak na inbakeren

Er zijn genoeg slaapzaken die perfect zijn voor na het inbakeren. Hoe cute zijn deze slaapzakken? Kijk hier voor nog meer super leuke slaapzakken

Sarah Glasbergen

Door

13 maart 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.