Mooie reclame over vader-dochter relatie

Mooie reclame over vader-dochter relatie

Deze reclame van Extra Gum focust op de familieband en weet de vader-dochter relatie erg mooi uit te beelden.

Meestal zappen we weg bij een reclame of gaan we koffie zetten. Marketingteams doen er daarom van alles aan om de reclames leuk, ontroerend, grappig of bizar te maken. Deze reclame van Extra Gum focust op de familieband en weet de vader-dochter relatie erg mooi uit te beelden. 

In deze reclame spelen een vader en dochter de hoofdrol en zien we de vader zwaantjes vouwen van kauwgumpapiertjes die hij aan zijn dochter geeft. Naarmate de tijd verstrijkt en de dochter ouder wordt blijft hij haar die zwaantjes geven op belangrijke momenten in haar leven. De zwaantjes worden een symbool voor de steun en liefde die de vader voor zijn dochter heeft. En ondanks dat het een kauwgumreclame is en het dus om de kauwgum draait, vinden we het idee dat de kleine dingen in het leven verschil kunnen maken erg mooi. 

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.