Te gekke actie! Win een baby Annabell pop!

Te gekke actie! Win een baby Annabell pop!

Ben jij nog op zoek naar het ideale cadeau voor je dochter? Wij mogen 3x een baby Annabell pop weggeven, wohooo! Lees snel verder hoe jij deze pop wint.

Twee weken terug schreef ik een blog over de beste manier om mijn peuterdochter Maud voor te bereiden op de komst van haar broertje of zusje. Ik kwam uit bij een pop, Baby Annabell. Hier las je misschien al over Maud's ervaringen met Baby Annabell. Het was voor ons echt een schot in de roos! Denk jij dat jouw dochter ook heel blij zal worden van gezinsuitbreiding met Baby Annabell? Doe dan snel mee met onze winactie en wie weet kun jij binnenkort iemand heel blij maken met dit levensechte poppenkind! 

Wat we leuk vinden aan Baby Annabell

't Is net een echte baby! Als je over haar wangetjes aait, brabbelt ze wat. Wieg je haar in je armen, dan doet ze haar oogjes dicht. Ze kan zelfs echte tranen huilen en haar luier volplassen. Ik vind het vooral ook superleuk om te zien dat Maud urenlang zoet is met 'haar eigen baby'! Ze gaat helemaal op in haar eigen wereld en ik hoor haar ook regelmatig dingen tegen de pop zeggen die wij tegen haar zeggen, zo grappig!

WINactie baby annabell

We mogen 3 van onze lieve volgers blij maken met een Baby Annabell pop. Met recht een te gekke actie toch?! Wil jij winnen? Je bent al heel dichtbij!

  • Laat in een reactie onder dit artikel of op Facebook weten waarom jij Baby Annabell graag aan jullie huishouden toevoegt
  • Bonuspunten als je ons volgt op Facebook of Instagram
  • En je maakt nóg meer kans als je ingeschreven bent op onze awesome nieuwsbrief
  • We kiezen de winnaars 24 november 

Toi toi toi!

Reacties worden handmatig goedgekeurd, dus het kan even duren voor je jouw reactie terugziet!

Alvast zien wat je allemaal kunt met Baby Annabell en welke accessoires zoals extra kleertjes er allemaal zijn? Neem een kijkje op de website van Baby Annabell.

Sarah Glasbergen

Door

15 november 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn al 55 reacties geplaatst.

Brenda

1 jaar geleden

Ik zou heeeeeel erg graag baby Annabell winnen voor mijn dochter, ze is een echte poppenmoeder. Dag in dag uit loopt ze rond met haar pop, en hij gaat ook overal mee naartoe. Ze zou het echt geweldig vinden als er een 'zusje' voor haar pop bijkomt.

Ingeborg

1 jaar geleden

Ik zou mijn dochter van bijna 3 heel graag willen verrassen met Annabell! Hoe vaak ik niet de reclameliedjes op moet zoeken op youtube en dan zingt ze vol adoratie mee...."Baby Annabell, mama houd van jou!" Zoooo lief!!

Bernadette

2 jaar geleden

Poppen zijn niet alleen voor meisjes, toch? ????
Vindt mijn zoon vast leuk voor in zijn poppenwagen! ????

Evelien

2 jaar geleden

Héél graag! Onze kleine peuter is zot van baby's en dus ook van poppen 'verzorgen' :)

Wilma Post

2 jaar geleden

Ik zou baby Annabell graag winnen voor onze kleindochter van 2 .Haar 1 dag oudere nichtje heeft er ook eentje en sleept hem meestal mee hier naar toe als ze komt spelen .Zou zo leuk zijn als ze lekker met z'n 2-tjes met hun eigen baby kunnen spelen :D

Fleur

2 jaar geleden

Oei, mama Sabine Bientje overtreffen wordt een helse klus... en het is dan natuurlijk ook niet meer zo origineel als ik het ga proberen dus ;-) Maar ik hoop ontzettend dat alle strijd in huis over is wanneer Baby Annabel onderdeel gaat uitmaken van ons gezin! Op dit moment ziet onze oudste dochter van 3 haar kleine zusje van 1 als haar eigen baby en wil ze het liefste alle taken uitvoeren die een moeder mag doen (met haar neus in de luiers om te bestuderen wat haar zusje geproduceerd heeft? Tuurlijk!) maar de jongste staat daar toch net even iets anders in... Dus lijkt het me heerlijk als zij zich kan richten op baby Annabel en ik mijn (oké, niet helemaal, want al 1 jaar, maar toch) baby weer voor mezelf mag hebben. En dat daarmee ook gelijk de strijdbijl begraven wordt! Dus geef 1 baby Annabel aan Sabine Bientje voor haar originele rijm en ik duim dat ik één van de andere gelukkigen ben!

Sylvana van Ast-Nederveen

2 jaar geleden

Onze Beau is heel erg van het helpen en het zorgen en het zou geweldig wezen als zij deze pop wint!

Willemijn

2 jaar geleden

Volgende week wordt mijn kleine meisje Pip 1 jaar! Bizar! Het blijft bij ons bij Pip (vriend heeft al 2 zoons) maar ik mis mijn kleine newbornbaby soms zo. Ik denk dat ik zélf al heel blij zou zijn met zo'n lief popje! Maar Pip nóg meer denk ik! Het zou haar eerste pop zijn!

Pim_pam_petra

2 jaar geleden

Wooooow, wat een superactie! Liken op Instagram en Facebook: check! En jullie awesome nieuwsbrief lees ik altijd van a tot z :-)

Mijn dochter zou onwijs blij zijn met baby Annabelle.
Want zo'n 'zusje' erbij, dat wil ze wel!
Door mijn ziekte was er voor haar soms niet veel aandacht dit jaar,
Deze lieve pop maakt het vast allemaal wat minder zwaar!

Annemiek

2 jaar geleden

Onze dochter heeft nu een standaard popje die eigenlijk niks kan. Ze wil haar speen erin doen, drinken geven en op t potje zetten, maar pop doet niks. Om toch een reactie te krijgen op haar acties zijn papa, mama of haar grote broer de sjaak. Spenen worden in onze mond geduwd, bekers drinken worden leeg gegooid en tot overmaat van ramp wil ze dat wij op t potje gaan.... Volgens mij wordt t tijd dat annabel hier de boel op orde komt brengen ;-)

Sabine Bientje

2 jaar geleden

Mijn dochter Mara is een echte poppenmama! Ze zorgt heel goed voor haar baby maar haar baby heeft een zacht lijfje en daardoor kan haar baby niet plassen of huilen, en ook al niet mee in bad...Ze ziet steeds de reclame voorbij komen van Baby Annabel en dan gilt ze het uit dat ze die zoooo graag wil. Daarom maak ik heel graag een kansje!

PS: Ik like jullie natuurlijk op Insta en op Facebook, en die AWESOME nieuwsbrief krijg ik natuurlijk ook al ;) Ik maak echt DOLLLLLLLLLgraag een kansje!!

Sabine Bientje

2 jaar geleden

Lieve Minime,

De Sint is alweer bijna in het land,
en dat zorgt hier thuis voor een hele toestand.

Mijn dochter is namelijk heel druk met haar lijst,
maar het is dit jaar niet heel veel wat ze eist.

Ze heeft namelijk maar een grote wens,
BABY ANNABEL dat hoopt ze heeeeeeel INTENS!!

Lekker zorgen voor haar eigen poppenkind,
met dit gedicht geef ik u hopelijk een hint.

Deze mama heeft alle bonuspunten ingezet,
en doet nu een hoopvol gebed

Veel liefs,

Mama Sabine

PS: Ik like jullie natuurlijk op Insta en op Facebook, en die AWESOME nieuwsbrief krijg ik natuurlijk ook al ;) Ik maak echt DOLLLLLLLLLgraag een kansje!!

Louise

2 jaar geleden

Jaaa!! Mijn dochter Saar, is een echte poppenmoeder!! Wil niets liever dan haar pop verzorgen en ik weet zeker dat baby Annabell volledig in de watten gelegd wordt bij ons thuis... Jullie kunnen haar met een gerust hart aan Saar overlaten! ;)

Sandra

2 jaar geleden

Leuk voor ons zoontje die binnenkort een nichtje krijgt.

Charlotte

2 jaar geleden

Wat zou mijn Olivia dolgelukkig zijn met deze super pop!! Olivia is 2 jaar en 5 maanden. Ze is een echt poppenmoedertje. Popjes aankleden, eten geven, wassen, mee uitwandelen, .. Enkel poppen trekken bij haar de aandacht. Nu zusje Emma al vlot kan rondkruipen, moet ze haar poppen delen. Wat zou ik mijn lieve meid graag verrassen met deze prachtpop!! Enkel voor zichzelf om lekker te verwennen. Want sinds ze grote zus is geworden, moet ze flink wat aandacht delen. Hopend...

Danielle

2 jaar geleden

In de nieuwsbrief lees ik over de winactie. Als een speer naar jullie site voor het opstellen van deze reactie. Onze twee dochters Déwy en Lizz moederen al flink over hun pasgeboren broertje, maar dat kan niet altijd. Hoe fijn zou het zijn als zij dit ook kunnen doen met baby annabel die hier iets minder onder lijdt ????. Baby Annabel zal hier heel welkom zijn en zoet spelende meiden vinden wij, de ouders, weer heel erg fijn!

Esme

2 jaar geleden

Annabell! Ik ben niets zonder jou, Annabell!!! ????????
Soof is echt een moedertje aan het worden maar aangezien we kennelijk nog niet de juiste pop voor haar hebben gevonden gaat ze steeds moederen bij andere poppen en baby's Hahah.
Deze winactie komt dus echt heeeeeel goed uit zo voor Sinterklaas!

Trotse tante Daphne

2 jaar geleden

Ik zou dit leuke popje graag winnen voor het allerliefste poppenmoedertje die ik ken; Mijn nichtje Viyella.

Trotse tante Daphne

2 jaar geleden

Ik zou dit leuke popje graag winnen voor het allerliefste poppenmoedertje die ik ken; Mijn nichtje Viyella.

Mama van Ysabel

2 jaar geleden

Wow een prachtige Annabell voor mijn liefste MiniMe: Ysabell dat zou fantastisch zijn! Als Solo Mom is het fijn als mijn kleine meisje een poppen zusje krijgt om mee te spelen dan kan Mama ook even wat anders doen. Dus hoe TOF dat minime speelt voor Sint. super leuke actie. veel plezier! liefs I&Y

Sjanne Schoemaker

2 jaar geleden

Superleuk! Ons meisje is dol op poppen en deze lijkt haar geweldig omdat Annabell zo echt lijkt! En papa en mama vinden het super omdat er een klein babytje bij komt, dan kan ze vast oefenen als grote zus!

Naima

2 jaar geleden

Wat ontzettend leuk deze win actie! Mijn jongste spruit gaat deze Annabel pop ontzettend leuk vinden! Ze heeft twee oudere broers dus een echte meiden pop zou haar hart doen oplichten deze feestdagen ????

Christel

2 jaar geleden

Oooow Ja. Voor mijn dochter Lara van 4. Ze is gek op poppen. Sinds 13 oktober heeft ze een zusje. Ze is er helemaal dol op en echt een goede en lieve zus. Alleen kan ze haar natuurlijk niet echt in bad doen, eten geven (ik geef volledig borstvoeding) luiers verschonen etc. Met baby anabel kan ze alles tegelijk met mij doen en hoeft ze niet jaloers te worden. Daarnaast is ze ook nog gevallen afgelopen vrijdag en heeft haar arm gebroken. Ze zit van pols tot schouder in het gips! Dit zou de pijn zeker verzachten!

Mariska

2 jaar geleden

Onze dochter is net 3 jaar en helemaal weg van poppen! Ze gaan overal mee naar toe. Deze pop zou ze echt geweldig vinden! En na een jaar vol met ongelukjes van hersenschudding tot gebruiken duim is het leuk om haar extra te verwennen met zo'n mooie pop! Duimen maar dus!!!

Kimberley

2 jaar geleden

Zag dit bij mijn schoonzus voorbij komen, wat een leuke pagina en een super actie! ????
Ik doe mee voor mijn dochter Jade. ???? Zij ziet steeds de reclame van baby Annabel en zegt dan ooooohhhh mooi!! Ze is een echte poppenmama en deze zou perfect zijn voor haar ????

Jess Kniest

2 jaar geleden

Wat een te gekke winactie!! Super gaaf dat jullie zo'n lieve pop weggeven ????
Ons meisje is een echte poppenmama, maar haar pop is inmiddels door het vele meeslepen versleten dus voor haar zou ik Annabel graag willen winnen

Michelle

2 jaar geleden

Voor Bregje die nu helemaal jn de poppenfase zit.
Wat zou dit leuk zijn voor haar als ze deze wint ????

gerda

2 jaar geleden

Erg leuk voor onze kleindochter,die vind deze pop het mooiste en het is een echte poppenmoeder,hoop dat de Sint al een poppenwagen voor haar heeft,we gaan heel hard duimen.

marinda

2 jaar geleden

o vet stoer voor mijn dochter! ze speelt heel graag met poppen. net al een echte mama! zekers met zo een mooie pop!

Simone Jasper

2 jaar geleden

Wat een leuke manier om Maud kennis te laten maken met haar aankomende broertje of zusje! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Julia, zij zou deze pop geweldig vinden

Tanya Deen

2 jaar geleden

Wat een leuke actie mijn dochter van 3 speelt de hele dag moeder met haar haar poppetjes. Zo’n poppetje zou ze geweldig vinden wat meer echt is dan haar andere babies.

Wendy

2 jaar geleden

Wat een leuke giveaway! Net bevallen van een vierde kindje en derde dochtertje, zou deze baby Annabell hier een fantastisch geschenk zijn! Dus Fingers crossed! ????????

Linda

2 jaar geleden

Oooh wat een dotje...voor mn eigen dotje. Altijd spelen we vader en moedertje en ben ik de huilende hongerige baby. Dolblij zou ze worden van een meer meewerkende lifesize baby en komt deze mama weer ergens aan toe!! Wij duimen!

Birgit van der Bom

2 jaar geleden

Heel heel graag voor mijn lieve meisje ?????????ze is echt een poppenmoedertje ik denk dat ze Annabell geweldig zou vinden!!

Lizzy

2 jaar geleden

Super gaaf! Voor de kleine meid zoë lynn van herma brouwer. Die gek van poppen is en deze is dan wel geweldig!

Lizzy

2 jaar geleden

Jaa super gaaf! Voor herma brouwer haar kleine meid zoë Lynn die zo gek is van poppen en deze is dan wel echt geweldig!!

Sabine Bientje

2 jaar geleden

Lieve Minime,

De Sint is alweer bijna in het land,
en dat zorgt hier thuis voor een hele toestand.

Mijn dochter is namelijk heel druk met haar lijst,
maar het is dit jaar niet heel veel wat ze eist.

Ze heeft namelijk maar een grote wens,
BABY ANNABEL dat hoopt ze heeeeeeel INTENS!!

Lekker zorgen voor haar eigen poppenkind,
met dit gedicht geef ik u hopelijk een hint.

Deze mama heeft alle bonuspunten ingezet,
en doet nu een hoopvol gebed

Veel liefs,

Mama Sabine

G Slager

2 jaar geleden

Ooh het zou echt tof zijn als ik dit win voor ons dochtertje Miriam! Met haar 1 jaar is ze dol op poppen, ze knuffelt ze en legt ze te slapen. Helaas moet ze de pop delen met haar grote zus, zou echt mooi zijn als ze deze wint!

Natascha

2 jaar geleden

Al tien weken heeft ‘grote zus’ een ‘kleine zus’. Eindelijk heeft ze een levensechte babypop, want haar babypopje kon immers helemaal niks. Hoewel ‘grote zus’ heel lief is voor ‘kleine zus’, is een levensechte babypop Annabell meer dan welkom. Hoe leuk is t dat zij dan echt een levensechte babypop voor zichzelf heeft. ‘Kleine zus’ kan dan misschien ongestoord drinken bij mama. ‘Grote zus’blij, ‘kleine zus’ blij en mama blij!! :) :) :)

Wendy

2 jaar geleden

Ik ziu de pop heel graag willen winnen. Dan kan mijn dochter van 3 de pop tillen ipv haar zusje van 1 ????

Marlies

2 jaar geleden

Mijn zoon wil dolgraag nog een broertje of zusje. Annabell zou meer dan welkom zijn in onze familie! Zowel broer Tijn als zus Fem zullen haar met heel veel liefde verzorgen.

Mama van Liv

2 jaar geleden

Superrr leuk!! Dit zou echt iets zijn voor ons meisje Liv! Zij wil nog graag een zusje (heeft twee broertjes????)
Hoe leuk is het om dan nog een klein poppenzusje te hebben??

Hope hope hope

Janet

2 jaar geleden

Super leuk! Ik heb 2 meiden die gek zijn met hun poppen

Janhavi Deo

2 jaar geleden

Such a wonderful giveaway! My 18 month old son loves babies and dolls (totally influenced by his older sister). It’ll be awesome to win this for him so he can finally get his own little baby!!!

Janhavi Deo

2 jaar geleden

Such a wonderful giveaway! My 18 month old son loves babies and dolls (totally influenced by his older sister ???? ). It’ll be awesome to win this for him so he can finally get his own little ???????? !!!

Ingrid

2 jaar geleden

Mijn dochtertje van 2 heeft opeens een bijna obsessie voor poppen. Flesje geven, kleertjes uit (aan lukt nog niet ;-)), wiegen, liedjes zingen en in bed doen. Met een toekomstig broertje of zusje kan ze heel goed oefenen met pop Annabel :-)!

Brouwer

2 jaar geleden

Ik reageer voor mijn dochtertje Zoë Lynn! Zij is echt een poppenmoedertje!!! ???? deze lieve Annabel zou heel welkom zijn!!

Sanne Grotemarsink

2 jaar geleden

Och wat onwijs mooi zeg! Mijn dochter is nu 2,5 jaar en sinds dat ze weet dat mama een baby in de buik heeft is ze erg druk met baby's en poppen! Ze vraagt elke dag wanneer de baby uit de buik komt.. ze heeft nu wel een goedkoop popje maar die kan niks.. baby annebel zou ze zo mooi vinden

Cindy

2 jaar geleden

Zooo echt ? baby annebell.
Ooooo dat gaat ons kleine meisje hèèèl blij mee zijn!!?

Dit staat hoog aan haar verlanglijstje! ! Haar 1 pop zoooo leukleukleuk .
Als mn meisje gekozen zal worden! !?

Jolanda Caris-Janssen

2 jaar geleden

Ons poppenmoedertje Benthe zou hier heel blij van worden ???? ze loopt de hele dag met haar pop rond, zelfs naar de winkel met haar poppenwagen of het fietsstoeltje op haar step. Tegenwoordig moet ik ‘s avonds 5 kinderen naar bed brengen (2 kindjes en 3 poppen) ???? dus een 6e kan daar zeker wel bij.

Lois

2 jaar geleden

Deze zou ik graag willen winnen voor mijn dochtertje Maud, ze heeft al een broertje, en ze is echt een 2e moeder voor hem! afgelopen week in het ZH gelegen met hem, ze liep bij mijn ouders toen rond met mijn oude pop, dat was ‘haar broertje’ Zou fantastisch zijn zn mooie baby pop te kunnen geven aan haar!

Nanette

2 jaar geleden

Sinds er een baby in ons gezin bij is, is onze poppenmoeder enorm in de weer met haar baby! Deze pop zou zij fantastisch vinden !

Mirella vd ven

2 jaar geleden

Wat super leuk zeg!
Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Luna die het wel heel erg leuk zou vinden een klein zusje er bij te willen hebben.
Helaas is deze mama niet gemaakt om te bevallen hihi dus dat zit er helaas niet meer in ????
Dus Annabell is zeer welkom in ons gezinnetje.
Wat zal luna het leuk vinden.

Mirella vd ven

2 jaar geleden

Wat super leuk zeg!
Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Luna die het wel heel erg leuk zou vinden een klein zusje er bij te willen hebben.
Helaas is deze mama niet gemaakt om te bevallen hihi dus dat zit er helaas niet meer in ????
Dus Annabell is zeer welkom in ons gezinnetje.
Wat zal luna het leuk vinden.

Lianne

2 jaar geleden

Ik waag heel graag een kansje voor mijn kleindochter Larah,die grote zus wordt! Kan ze mooi voor haar eigen baby zorgen????

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.