Te gekke actie! Win een baby Annabell pop!

Te gekke actie! Win een baby Annabell pop!

Ben jij nog op zoek naar het ideale cadeau voor je dochter? Wij mogen 3x een baby Annabell pop weggeven, wohooo! Lees snel verder hoe jij deze pop wint.

Twee weken terug schreef ik een blog over de beste manier om mijn peuterdochter Maud voor te bereiden op de komst van haar broertje of zusje. Ik kwam uit bij een pop, Baby Annabell. Hier las je misschien al over Maud's ervaringen met Baby Annabell. Het was voor ons echt een schot in de roos! Denk jij dat jouw dochter ook heel blij zal worden van gezinsuitbreiding met Baby Annabell? Doe dan snel mee met onze winactie en wie weet kun jij binnenkort iemand heel blij maken met dit levensechte poppenkind! 

Wat we leuk vinden aan Baby Annabell

't Is net een echte baby! Als je over haar wangetjes aait, brabbelt ze wat. Wieg je haar in je armen, dan doet ze haar oogjes dicht. Ze kan zelfs echte tranen huilen en haar luier volplassen. Ik vind het vooral ook superleuk om te zien dat Maud urenlang zoet is met 'haar eigen baby'! Ze gaat helemaal op in haar eigen wereld en ik hoor haar ook regelmatig dingen tegen de pop zeggen die wij tegen haar zeggen, zo grappig!

WINactie baby annabell

We mogen 3 van onze lieve volgers blij maken met een Baby Annabell pop. Met recht een te gekke actie toch?! Wil jij winnen? Je bent al heel dichtbij!

  • Laat in een reactie onder dit artikel of op Facebook weten waarom jij Baby Annabell graag aan jullie huishouden toevoegt
  • Bonuspunten als je ons volgt op Facebook of Instagram
  • En je maakt nóg meer kans als je ingeschreven bent op onze awesome nieuwsbrief
  • We kiezen de winnaars 24 november 

Toi toi toi!

Reacties worden handmatig goedgekeurd, dus het kan even duren voor je jouw reactie terugziet!

Alvast zien wat je allemaal kunt met Baby Annabell en welke accessoires zoals extra kleertjes er allemaal zijn? Neem een kijkje op de website van Baby Annabell.

Sarah Glasbergen

Door

13 november 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.