Baby Annabell review

Baby Annabell review

Ik review Baby Annabell en verklap je wat Maud van haar nieuwe poppenkind vindt! Deze pop kan heel veel wat echte baby's ook doen en heeft veel leuke speelelementen.

Ik review Baby Annabell! Aangezien we bijna gezinsuitbreiding krijgen, wilde ik voor Maud iets verzinnen waardoor ze goed voorbereid is op de komst van ons tweede kindje. En het is mooi meegenomen als ze ook nog wat leuke afleiding heeft als de baby er is. Want man, wat lijkt het me lastig dat ik straks niet meer alle aandacht voor haar heb! Ze is bijna drie jaar alleen geweest. Dat proces wil ik dus zo goed mogelijk voorbereiden. Heel veel mensen zeiden: Saar, je moet een pop kopen. Dus we hebben baby Annabell verwelkomd in ons gezin. In deze review lees je wat Maud en ik van Baby Annabell vinden.

Baby Annabell review

Ik liet Baby Annabell op de redactie bezorgen en precies op dat moment was Maud even op bezoek met opa en oma. Ze zag de pop en ging er verliefd meteen op af. No way dat ze Annabell nog los liet! De hele middag heeft ze met haar nieuwe vriendin in haar armen gelopen. Mutsje op en af, speentje in en uit, flesje geven... ze was er gelijk zo druk mee. Kortom: een hele goede eerste indruk! 

Natuurlijk mocht Baby Annabell met ons mee naar huis. Als Maud straks net zo lief is voor haar broertje of zusje als ze nu voor deze pop is, hoef ik me nergens zorgen om te maken. Ze zorgt echt als de beste voor 'haar' baby! 

Net een echte baby

Baby Annabell heeft een heleboel levensechte functies, zoals bewegende ogen en mond als ze aan de speen of de fles sabbelt. Als ze gedronken heeft plast ze soms haar luier vol, en ze kan echte tranen huilen! Is het bedtijd? Door Baby Annabell zachtjes te wiegen, sluit ze haar ogen en valt ze rustig in slaap. Maud is nog best jong (bijna 3) en heeft nog niet alle features ontdekt. Maar dat geeft niet, dat komt met de tijd nog wel. Zelfs nu vindt ze de pop fantastisch. 

Alle functies op een rijtje

  • Mondje beweegt als ze drinkt
  • Huilt echte tranen
  • Laat boertjes
  • Babbelt
  • Wieg haar in slaap
  • Zuigt op haar speen
  • Slaapt
  • Zucht en giechelt

voor Welke leeftijd geschikt?

Omdat Baby Annabell zoveel kan, geloof ik dat deze pop heel lang interessant blijft voor meisjes! Maud vindt het nu vooral leuk om op haar manier voor de pop te zorgen. Ze laat Annabell slapen, maakt in haar keukentje eten voor haar en sjouwt er lekker mee rond. Als ze ouder wordt (en mij straks de luiers van haar broertje of zusje ziet verschonen) gaat ze Baby Annabell vast nog leuker vinden. 't Is net een echte baby en dat vinden meisjes tot een jaar of 10 toch reuze interessant?! 

Baby Annabell accessoires en kleertjes

Zelf zou ik de kleertjes die Baby Annabell aan heeft niet voor mijn eigen baby kopen, maar Maud kijkt daar niet naar. Die vind het prachtig dat ze een roze pakje aan heeft! Wat heel leuk is, is dat je een hele Baby Annabell uitzet kunt creëren. Zo kun je andere kleertjes en schoentjes kopen! Ook is er bijvoorbeeld een speciaal wiegje, potje, luiertas en wipstoeltje. Dat hoef je natuurlijk niet allemaal gelijk te kopen, maar het zijn wel leuke cadeau ideeën! Ik zie het al helemaal voor me dat we er met het gezin op uit gaan, luiertas mee voor de baby, en dat Maud ook haar Baby Annabell en luiertas meeneemt. 

Baby Annabell gebruiksaanwijzing

Baby Annabell werkt op batterijen en dit vinden moeders vast fijn om te weten: je kunt haar ook uitzetten. Zodat je je 's avonds op de bank niet rotschrikt als Annabell ineens begint te huilen haha (is mij met ander speelgoed wel eens overkomen, jou ook?!). Ook handig om te weten: baby Annabell kan dus uit een flesje drinken, dat plast ze later weer uit. Ik zou wel alleen maar water geven, dan kan het niet zoveel kwaad als er ergens een druppel in de pop achterblijft. Baby Annabell kan trouwens niet in bad omdat haar lijfje zacht is. 

Ik hoop dat je deze review handig vond! Enne, als je nu ook enthousiast bent geworden over Baby Annabell... houd ons dan zeker in de gaten. Ik kan je vast verklappen dat we binnenkort met een hele leuke actie komen! 

Sarah Glasbergen

Door

10 november 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.