Update van Sarah: ik ben zwanger!

Update van Sarah: ik ben zwanger!

Ik vind het leuk je even bij te praten en je een leuk nieuwtje te vertellen. Yes, ik ben zwanger!

Ja jongens, wat spannend weer! En dat terwijl ik het de afgelopen tijd én komende weken nog wel even razend druk heb. In mijn vorige update kon je al lezen dat we eindelijk verhuisd zijn. Dat is alvast één groot ding wat we door kunnen strepen. Komende tijd staat ook de verhuizing van ons kantoor nog op de planning, dus ik zit weer middenin de verhuisdozen en het uitzoeken van vloeren en deurklinken. En dan komt er aan het einde van dit jaar een kleintje bij! 

Ik ben ZWANGER! DIT KEER EEN JONGEN OF WEER EEN MEISJE?

Yes, ik ben zwanger! Misschien heb je het op Instagram al voorbij zien komen. Maud krijgt een broertje of zusje. Nee, we weten niet of we een jongetje of weer een meisje krijgen! Bij Maud wisten we het niet en dat wilden we nu ook weer zo doen. Maar dat is toch best lastig hoor, zeker met een paar andere zwangere meiden om me heen die het wél weten! Laatst hadden we de 20 weken echo en ineens zei Lo tegen de echoscopiste: ach, zeg het anders maar gewoon. Ho, wacht! Dat hadden we niet afgesproken! Uiteindelijk heeft de echoscopiste het op een briefje geschreven en in een envelop gestopt. Je snapt dat die envelop brandt in mijn tas! Ik ben benieuwd of we 'm dicht kunnen laten...

Weer zwanger, wat allemaal regelen?

Ik ben nu halverwege en ben eerlijk gezegd nog niet heel erg bezig geweest met de komende gezinsuitbreiding. Maar langzaam maar zeker komt dat! Zo leverde Stokke een hele mooie nieuwe kinderwagen bij ons op kantoor af. Dat herinnerde me er aan dat Maud haar plekje straks moet verlaten en het tijd is om de wagen om te bouwen naar de babyvariant. Gelukkig is dat bij de Stokke® Trailz™ heel makkelijk: je haalt de stoel er af en klikt de kinderwagenbak erop. Geen gepruts met een frame en stof dat omgebouwd moet worden. Kind kan de was doen! Je moet alleen wel nog plek hebben op zolder of in de berging om de stoel of de ligbak op te bergen. Ik maakte vast een proefrondje om te zien hoe dat ook alweer is, een wandelingetje met een wagen voor newborns. En ja hoor, onmiddellijk schoten er allerlei nieuwsgierige blikken onze kant op. Haha, de magie van een kinderwagen!

Ik vind de kleur van deze wagen trouwens wel echt te gek. Deze grijstint is natuurlijk ook ideaal als je niet weet of je een jongen of meisje krijgt... en met leuke dekentjes of een toffe wagenketting kun je hem toch wat persoonlijker stylen als de baby er is! Hieronder zie je alvast wat toffe dingetjes waar ik aan denk.

1. Dekentje van Oyoy (er is ook een donkerblauwe variant) - 2. hydrofieldoeken van Ferm Living (handig ter bescherming van het matrasje!) - 3. clipon knuffeltje van Oyoy - 4. wagenspanner van Liewood - 5. Warme, authentieke schapenvacht van Stokke.

Ik ga proberen om regelmatig even een update te plaatsen hoe het gaat - en of de envelop nog dicht is!

Liefs, Sarah

Sarah Glasbergen

Door

18 augustus 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.