Beste zwangerschapsaankondiging ever?

Beste zwangerschapsaankondiging ever?

Deze zwangerschapsaankondiging scoort zeker punten! Aanstaande mama Emily liep in een koffiecorner in Amerika de enige echte Will Smith tegen het lijf. En wat doen je dan..

Praktisch iedere stijl, video, foto of product is al eens gebruikt om aan te kondigen dat de baby onderweg was. Hoe kun je dan toch nog 'nieuw' zijn? Deze vrouw lukte het met de beste zwangerschapsaankondiging ooit!

En hoe! Aanstaande mama Emily liep in een koffiecorner in Amerika de enige echte Will Smith tegen het lijf. Natuurlijk vroeg of ze met hem op de foto mocht en de I am Legend- acteur zei daar geen nee tegen. Helemaal leuk werd het toen Will ook niet te beroerd was een schrift omhoog te houden met de woorden 'Emily's pregnant!'. En zo heb je ineens een van de meest originele zwangerschapsaankondigingen ever!

Zoek je zelf nog inspiratie voor een originele en leuke zwangerschapsaankondiging? Kijk dan in ons artikel 'Vertel dat je zwanger bent! 12 originele manieren'.

Daisy van Schaijik

Door

30 september 2016

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.