MiniMe Loves: Stoer jongensbehang voor de kinderkamer

MiniMe Loves: Stoer jongensbehang voor de kinderkamer

Auto's, vliegtuigen en wilde dieren. Bij stoere jongens hoort stoer behang. Dit zijn stoere behangetjes voor de kinderkamer!

Kleine jongetjes worden groot. Wordt het tijd om de eens zo schattige babykamer te transformeren naar een stoere jongenskamer? Dan heb je hier alvast wat inspiratie voor stoer jongensbehang!

Auto's, auto's, auto's

Welke jongen is er nu niet gek op auto's? Ze zijn dan ook niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook voor op de muur. Deze leuke behangetjes met auto's zijn ideaal voor een jongenskamer. 

Het behang links met stoere voertuigen is van KEK Amsterdam en vind je op Kidzstijl.nl. Het vrolijke autobehangetje rechts van Trixie vind je op Deoudespeelkamer.nl.

Raketten en vliegtuigen

Ter land, ter zee.. Auto's zijn niet de enige voertuigen waar jongens dol op zijn. Vliegen in een vliegtuig of met een raket naar de maan vinden ze ook reuze interessant. 

Het raketbehang vind je op Studioditte.nl en de vliegtuigroute op Kleinezebra.com.

Bootjes en tipi's

En ja hoor, na de auto's en vliegtuigen kunnen boten natuurlijk ook niet meer ontbreken. Picture perfect voor een jongenskamer met een nautisch thema. Houdt hij onverhoopt toch niet van boten? Dan wordt ie vast blij van deze coole tipi's! Je vind beide behangetjes op Fermliving.com.

Check ook deze 5 toffe posters voor in de kinderkamer!

Wild of elegant

Het is natuurlijk hartstikke stoer om wilde dieren op je muur te hebben, zoals bij dit leuke behang met beren van Bora Illustraties. Een echte stoere man is ook elegant. En wat is nu eleganter dan een vlinderdas? Het behang met blauwe vlinderdasjes van Bibelotte is dan ook perfect voor jouw kleine, stoere man.

Is jouw kleine man ook toe aan een stoere jongenskamer make-over?  

Gabriëlle  Wuister

Door

28 juli 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.