Babykamer: Flamingo thema

Babykamer: Flamingo thema

De babykamer inrichten in flamingo thema. Heb je hier al aan gedacht? Het is namelijk echt superhip!

Bij het inrichten van de babykamer denk je al gauw aan thema's. Maar welk thema gat het nu uiteindelijk worden? Vaak heb je of te veel leuke thema's in je hoofd, of ze zijn het allemaal net niet. Wij zorgen even voor frisse inspiratie, want ik weet niet of je het wist maar flamingo's zijn nog steeds helemaal hip! En dat is niet zo gek, want ze zijn ook gewoon hartstikke leuk. Ideaal als je een babymeisje verwacht!

Muurstickers en posters

Deze XL muursticker met flamingo's van Lilipinso is echt perfect voor de babykamer. Hij is niet zo schreeuwerig, wat je vaak wel denkt bij flamingo's. En hij matcht perfect met de rosé/goudkleurige muursticker veertjes en de poster van een flamingo met een kroontje. Zo kom je al een heel eind. Je shopt ze allemaal in een handig voordeelpakket op Grasonderjevoeten.nl voor  €92,-.

Flamingo behang

Kun je geen genoeg krijgen van de flamingo's en heb je ze liever over de hele muur? Dat kan dan ook heel makkelijk met dit snoezige flamingo behangetje van Lilipinso die je ook shopt op Grasonderjevoeten.nl voor €90,- per m2. Je kunt ook roze flamingo muurstickers systematisch in rijen plakken en je eigen behang creëren! Deze shop je al per 30 stuks op Bol.com voor €28,64.

Flamingo kussentjes

Nu moet je de boel nog een beetje decoreren met leuke kussentjes. Hier zijn een heleboel toffe varianten van te vinden op Bol.com vanaf €14,99!

Flamingo lampen

Je wilt natuurlijk niet alleen flamingo's op de muren hebben, maar ook aan het plafond! Want je hebt ook verlichting nodig in de babykamer, toch? Om in het thema te blijven hebben wij deze leuke hanglampen met flamingo's gevonden. De linkerlamp shop je op Bol.com voor €43,90. De rechterlamp komt van Dreumesenzo.nl en shop je voor €49,95.

Op de rechter hanglamp van Dreumes Enzo staan niet alleen flamingo's, maar ook ananassen. Deze twee kun je namelijk super met elkaar combineren! Heerlijk tropisch toch? Kijk maar eens naar deze te leuke ananas woonaccessoires!

Flamingo accessoires

Verder zijn er zoveel leuke accessoires te vinden, zoals je op onderstaande foto's kunt zien. De flamingo is helemaal hip! Neem maar eens een kijkje op Maisonsdumonde.com!

Ben jij ook helemaal fan van het flamingo thema in de babykamer? Laat het weten in een reactie!

Gabriëlle  Wuister

Door

10 juli 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.