10 x Ananas woonaccessoires - Gooi deze ananas vrucht in je interieur

10 x Ananas woonaccessoires - Gooi deze ananas vrucht in je interieur

De ananas als woonaccessoire blijft gewoon hot! Maar is de ananas achterhaald? Nee helemaal niet!

De ananas is niet een woonaccessoire wat alleen terug komt in de kinderkamer of babykamer. Nee hoor, deze hippe vrucht mag je door heel het huis zien. Ja, ik weet het je ziet het al een tijdje overal terugkomen. Maar is de ananas achterhaald? Nee helemaal niet!

Wij mom's kopen maar wat te graag items voor de (hippe) kamers van ons kroos, maar wij zijn er ook nog. Dus shop de ananas ook voor in de rest van het huis!

10 ananas woonaccessoires die je een mooi plekje kunt geven!

1. Ananas beeld wit&poeder roze Bloomingville

Is je decoratie gericht op roze? Deze poeder roze ananas staat dan gegarandeerd super cool! (Wonen met lef €37,-)

2. Ananas spaarpot

Het sparen voor een heerlijke vakantie naar Bali is met deze gouden spaarpot nog leuker! #WijZijnVerliefd (Bol.com €11,75)

3. Ananas kaars

Deze kaars in de vorm van een ananas staat perfect op dat kastje in de kamer die vol staat met nog meer ananas producten for sure! (H&M €5,99)

4. Ananas porselein Bloomingville

Dat een ananas niet alleen lekker is om op te eten maar ook leuk is om neer te zetten bewijst dit beeld! Deze ananas is van Porselein en heeft de kleuren wit en goud! #eyecatcher (Bol.com €33,00)

5. Ananas beeld 

Dat ananassen leuk zijn is oud nieuws, maar deze beelden zijn toch super tof?! (Bol.com €21,95)

6. Ananas lampje

Roze is altijd goed gewoon omdat het een hele leuke kleur is (roze badkameraccessoires zijn ook super cool)! Deze roze ananas is daarom niet alleen leuk om neer te zetten, maar ook ideaal om een plekje te geven als decoratie lampje. (Wonen met lef €9,95)

7. Ananas krijtbord

Deze ananas kan echt overal in het huis een super leuk plekje krijgen! Notities, quotes of gewoon tekenen, je kunt er alles mee! (Bol.com €16,90)

8. Ananas kussen

Welk toffe plekje in huis krijgen deze te cute kussens? (H&M €7,99)

9. Ananas behang

Niet alleen met producten maak je je huis ananas-proof. Met dit behang gebruik je de ananas ook op je muren. Erg leuk om (enkele) muren te decoreren (ook beschikbaar in andere kleuren)! (Wonen met lef €69,00) 

10. Ananas theedoeken

Ook jouw keuken is misschien niet de plek waar je nu veel te vinden bent met de kiddo(s). Maar het paleisje om elke dag lekker te koken is met deze ananas theedoeken toch nog leuker?! #IkHouErvan (H&M €4,99)

lees ook: Favo eetkamer stoelen Sostrene Grene 

Sarah Glasbergen

Door

25 april 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.