Inspiratie: Roze badkameraccessoires

Inspiratie: Roze badkameraccessoires

Ik vind dit helemaal te gek. Zeker roze in combinatie met zwart is ontzettend stylish. Voor ons nieuwe huis ben ik op zoek naar te gekke interieurinspiratie en dat deel ik graag met jou.

Roze badkamer accessoires! I'm in love! Maar het zou natuurlijk heel goed kunnen dat je to much roze er niet doorkrijgt thuis. Iets met een man in huis die dit een aantasting van zijn mannelijkheid vindt... . Dan pak je toch gewoon één kamer aan die je een roze touch geeft. Als je het mij vraagt is de badkamer de perfecte plek! Ik krijg als keuze stress als ik al die roze leuke badkameraccessoires zie!

Roze accessoires badkamer

Even wat argumenten om your love te overtuigen: de badkamer is de beste plek voor roze omdat je er hier niet continu mee geconfronteerd wordt. Jullie vrienden die over de vloer komen zullen de badkamer waarschijnlijk nauwelijks zien (tenzij dit de enige plek in huis is waar je een toilet hebt...) dus je vent zal niet snel te boek staan als 'die kerel met het roze huis'. En nee, je gaat toch niet gelijk voor roze tegels? Mocht je uitgekeken raken op deze accessoires, dan kun je ze heel makkelijk vervangen voor items in een andere kleur. Ik ben al helemaal overtuigd, dat merk je. Vooral roze in combinatie met zwart vind ik heel gaaf! Kijk je mee?

Onze favo roze badkameraccessoires van dit moment

  1. Roze Brabantia prullenbakje via Bol.com
  2. Philips Sonicare elektrische tandenborstel via Bol.com
  3. Keramieken tandenborstelhouder via de Bijenkorf
  4. Mette Ditmer zeep dispenser via de Bijenkorf
  5. Aquanova handdoeken via de Bijenkorf
  6. Mette Dtimer toiletborstel via de Bijenkorf
  7. De Bijenkorf Home badmat via de Bijenkorf

Meer interieurinspiratie?

Lees ook: verliefd op deze eetkamerstoelen! 

 

Sarah Glasbergen

Door

30 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.