Verliefd op deze eetkamer stoelen van Søstrene Grene

Verliefd op deze eetkamer stoelen van Søstrene Grene

Deze week zag ik de nieuwe collectie van Søstrene Grene en wow, deze eetkamer stoelen zijn echte juweeltjes!

Wake-up call: een interieur is niet compleet zonder een paar hippe stoelen bij je eettafel. Je wilt toch wel een beetje shinen met kleur?! Met de aankoop van ons nieuwe huis speur ik uren op het web naar inspirerende eethoekjes.

'Leuk die stoffen stoelen, maar is het praktisch,' roept mijn vriend meteen. Nee, dat is natuurlijk allesbehalve praktisch. Ik ben onhandig en ik hoef jou niet te vertellen dat een loslopende peuter vlekken geeft. De oplossing is om stoelen te kiezen die niet mega duur zijn. Daarom vind ik de stoelen van Søstrene Grene wel ontzettend aantrekkelijk. Deze juweeltjes kosten € 52,88 per stuk. Gooi ik (of Maud) een keer een glas rode wijn om dan ga ik niet meteen huilen! Kijk je mee naar de collectie?

Søstrene Grene nieuwe collectie

Je kent Søstrene Grene misschien wel van hun superleuke DIY inspiratiefilmpjes. De nieuwe collectie voor dit voorjaar is geïnspireerd op Parijs. Het is een combinatie van Parijse decadentie en Scandinavisch minimalisme. Ik ben in ieder geval verkocht. Oui oui!

Sarah Glasbergen

Door

28 maart 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.