Hotspot: PuiCk in Breda

Hotspot: PuiCk in Breda

Altijd leuk om fijne adresjes achter de hand te hebben toch? PuiCk in Breda is er zo één! Hier moet je zeker een keertje gaan lunchen.

Ik weet niet waar ik moet beginnen: de toffe vintage looks, de cute cactussen of de fan-tas-tische menukaart. Ik word van alledrie heel blij! Eerst de menukaart maar: die is namelijk allesbehalve doorsnee en staat vól super lekkere gerechtjes. Ik moet nog minstens 8 keer terug om alles te proeven wat mij lekker lijkt. 

Libanees platbrood, nom nom nom

Bijvoorbeeld de lenterollen, een soort wraps van doorzichtige rijstvellen. En dan in sushi style gevuld, hoewel de variant met spicy kip me ook erg lekker lijkt. Of toch de sushi salade bowl. Maar wacht, ik heb het nog niet gehad over het libanees platbrood. Met aubergine en kip smaakte me érg goed. Die met steak en avocado moet ik zeker eens proeven zodra ik niet meer zwanger ben! 

Oké, je begrijpt dus dat je hier komt voor een lunch die eens anders smaakt dan bij veel andere gezellige, good looking tentjes. Een grote plus, als je het mij vraagt! Tipje: kom vroeg of reserveer, anders zit er iemand anders in jouw plaats te lekkerbekken. 

Ook leuk: alles wat je ziet is te koop. Dus breid je cactusverzameling uit of neem die te leuke houten schommel mee naar huis! 

PuiCk zit in de Veemarktstraat in Breda (waar je bijvoorbeeld ook Dille en Kamille, Sissyboy en Tumble 'n Dry vindt!)  

Ook leuk! Hotspot DIT in Den Bosch

Rosanne Buitendijk

Door

30 juni 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.