Hotspot: DIT in Den Bosch

Hotspot: DIT in Den Bosch

Mijn vorige baan was in Den Bosch en regelmatig gingen collega's en ik na werktijd een hapje eten in de stad. Ik vertel je over mijn all-time favorite hotspot in deze mooie stad!

Als je het mij vraagt is Den Bosch echt ontzettend de moeite waard om eens lekker een weekendje naar toe te gaan. Je kunt er héél leuk winkelen, zowel voor jezelf als voor je kids (bijvoorbeeld bij Petozzi!) en ook nog voor je huis, haha. En als welkome break van al dat geshop, moet je natuurlijk even wat lekkers eten. Laat die Bossche Bol voor wat het is (of neem die mee als souvenir naar huis) en schuif aan bij eetbar DIT. 

Eetbar DIT is een happy place

Zodra je bij DIT binnenstapt, word je blij. Kan niet anders! Is het niet van het vrolijke interieur, dan wel van de altijd humoristische tekst op de mega XL lightbox aan de muur. Of van de kaart. Zo bestel je bijvoorbeeld banana pancakes / die van Jack / Johnson / met blueberry compote. Die kaart kun je wel uren bekijken, want naast de vele lekkere gerechtjes duiken er overal absurde foto's en bijschriften op. Ja, daar pak je mij dus wel mee in. 

Oja, mijn favorieten? De turkse pizza, vergiet met friet, en de flammkuchen. Én de rauwe tonijn, garnalenkroketten en het surprise ei toe. Ik ben er inmiddels niet alleen met collega's geweest maar ook met de meeste van mijn vriendinnen, mijn moeder en zus. Alleen nog niet met Lonne en Marc, dus daar moet maar eens gauw verandering in komen! 

Eetbar DIT zit in de Snellestraat, net een straatje achter de Markt. 

Rosanne Buitendijk

Door

23 mei 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.