WIN! Familietickets voor feel good festival Hippieval

Het festival Hippieval belooft een écht feestje te worden voor jong en oud. Zin om te gaan? Doe mee met deze Give Away!

Zo leuk! Wij mogen toegangskaartjes weggeven voor het feel good festival Hippieval dat zondag 2 juli in het Kralingse Bos in Rotterdam plaats vindt. Geloof ons: het wordt zo leuk, daar wil jij bij zijn! 

Familyproof Hippieval

Met een gezellige Hippiemarkt, live muziek en de leukste foodtruck is de zomerse Ibiza vibe helemaal compleet. Het festival richt zich echt op jonge gezinnen dus reken maar dat er ook voor de kids genoeg te doen is. Bloemenkransen knutselen met Bloomon, reuze bellenblazen, hoelahoepen en er is een heuse Chiquita stormbaan. Kom je met je baby, dan hoef je zelf praktisch niks mee te nemen! Er is namelijk een superhandige verzorgingshoek van Naïf waar je rustig even je kleintje kunt voeden en verschonen. Hier vind je zelfs kleine, biologische en versgekookte babyhapjes. Hoe super is dat?!  Oja, en laten we de mannen niet vergeten: voor hen is er een heuse mancave. 

Win win win!

Dus ja, wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je staat te popelen om dit feel good festival te bezoeken! Gelukkig kunnen wij maar liefst 5x familytickets weggeven. Eén familyticket is voor twee volwassenen en twee kinderen.  

Wat je moet doen? Laat ons gewoon even weten hoéveel zin jij hebt in Hippieval. Dat kan in een reactie onder dit artikel of op Facebook. De winnaars krijgen 23 juni bericht. 

Zet in je agenda: Hippieval, zondag 2 juli vanaf 12.00 uur, Langepad 51, Rotterdam

Dit artikel vind je vast ook leuk!
Doen deze zomer: de leukste kidsproof festivals

Door

19 juni 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn al 7 reacties geplaatst.

2 jaar geleden

Jaaa dat lijkt mij leuk! Ik ga eigenlijk bijna nooit naar festivals maar Hippieval lijkt me echt iets voor mij!

2 jaar geleden

Zou echt geweldig zijn, wij staan al een paar jaren onder bewindvoering. we hebben een baby van 6 mnd en een zoon van 7, het zou deze nama en (stief)papa enorm oppeppen! Enorm veel zin erin!!!

2 jaar geleden

Een perfect moment om weer te genieten van een te gek festival met m'n vriend en dochter die dan net 1 is geworden. Hippieval heer we come!!??

2 jaar geleden

Oh, wat lijkt mij dat leuk...!!! Een festival voor het hele gezin! duimen maar..

2 jaar geleden

dit lijkt me "hippietastisch"!! en mooi verjaardagscadeautje voor mezelf :) lekker een dagje uit met mijn twee liefste mannen op de hele wereld!

2 jaar geleden

Ik heb zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo veel zin in Hippieval. Dat is heeeul veel zin????

2 jaar geleden

Dat klinkt super! Zeker omdat we vlakbij Rotterdam wonen! Ideaal met ons meisje dat vandaag 10 weken oud is!

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.