WIN! Familietickets voor feel good festival Hippieval

WIN! Familietickets voor feel good festival Hippieval

Het festival Hippieval belooft een écht feestje te worden voor jong en oud. Zin om te gaan? Doe mee met deze Give Away!

Zo leuk! Wij mogen toegangskaartjes weggeven voor het feel good festival Hippieval dat zondag 2 juli in het Kralingse Bos in Rotterdam plaats vindt. Geloof ons: het wordt zo leuk, daar wil jij bij zijn! 

Familyproof Hippieval

Met een gezellige Hippiemarkt, live muziek en de leukste foodtruck is de zomerse Ibiza vibe helemaal compleet. Het festival richt zich echt op jonge gezinnen dus reken maar dat er ook voor de kids genoeg te doen is. Bloemenkransen knutselen met Bloomon, reuze bellenblazen, hoelahoepen en er is een heuse Chiquita stormbaan. Kom je met je baby, dan hoef je zelf praktisch niks mee te nemen! Er is namelijk een superhandige verzorgingshoek van Naïf waar je rustig even je kleintje kunt voeden en verschonen. Hier vind je zelfs kleine, biologische en versgekookte babyhapjes. Hoe super is dat?!  Oja, en laten we de mannen niet vergeten: voor hen is er een heuse mancave. 

Win win win!

Dus ja, wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je staat te popelen om dit feel good festival te bezoeken! Gelukkig kunnen wij maar liefst 5x familytickets weggeven. Eén familyticket is voor twee volwassenen en twee kinderen.  

Wat je moet doen? Laat ons gewoon even weten hoéveel zin jij hebt in Hippieval. Dat kan in een reactie onder dit artikel of op Facebook. De winnaars krijgen 23 juni bericht. 

Zet in je agenda: Hippieval, zondag 2 juli vanaf 12.00 uur, Langepad 51, Rotterdam

Dit artikel vind je vast ook leuk!
Doen deze zomer: de leukste kidsproof festivals

Rosanne Buitendijk

Door

21 maart 2018

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.