Creatief spelen met Kiekebox + win een box!

Creatief spelen met Kiekebox + win een box!

Ahhh, hadden we dit zelf maar toen we jong waren! Een creatieve knutselbox vol uitdagende, fantasie prikkelende spellen, dat is de Kiekebox. Enne... wij mogen er drie weggeven!

De Kiekebox is een heel leuk initiatief waar je een abonnement op kunt nemen en zo elke maand een nieuwe speelbox krijgt. Zo zijn je kids steeds weer even zoet met uitdagende knutselwerkjes en spelletjes. Ideaal als je zelf niet zo creatief bent en steeds weer vastloopt op knutselideeën voor jouw kids! 

Spelen met Kiekebox

Zijn de spellen leuk, leerzaam, uitdagend en creatief? Pas als op alle vier een JA! klinkt, krijgt het een plekje in de Kiekebox. Een pedagoge en lerares doen er alles aan om elke maand weer superleuke, pedagogisch verantwoorde experimentjes, knutselopdrachten en spelletjes te verzinnen. Elke maand bevat de speelbox 6 activiteiten. En reken maar dat die af en toe je fantasie te boven gaan! 

Hoe het werkt

Kiekebox is een Nederlandse startup en het allerliefste zou oprichtster Janneke du Bois de boxen in een sociale werkplaats laten produceren. Het is haar droom om niet alleen lekker veel kinderen op een creatieve manier aan het spelen te krijgen, maar ook om op deze manier de wereld een stukje mooier te maken. Daarom loopt er nu een crowdfundingsactie om dit te realiseren. Je kunt de Kiekebox natuurlijk voor je eigen kids of liefste neefje en nichtje bestellen, maar het is ook mogelijk om een box te doneren aan het VU Medisch Centrum of het Emma Kinderziekenhuis. Zo kunnen de kids in het ziekenhuis even het ziek zijn vergeten en zich met al hun fantasie uitleven op de Kiekebox. 

Je kunt de Kiekebox drie maanden uitproberen, een jaarabonnement afsluiten óf (heel handig met de zomervakantie voor de deur!) een vakantieabonnement nemen. De adviesleeftijd is 4 tot 8 jaar.

Winactie Kiekebox

Of.... je doet mee met onze winactie! Wij mogen 3x een Kiekebox weggeven. Wat je moet doen:

  • Laat in een reactie onder dit artikel of op Facebook weten waarom jij de Kiekebox weleens wil uitproberen
  • Vergeet niet te vermelden hoe oud je kids zijn!
  • Je maakt extra kans als je onze nieuwsbrief ontvangt 
  • We maken de winnaar vrijdag 16 juni bekend
Rosanne Buitendijk

Door

07 juni 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.