MiniMe Loves: 6 leuke baby speelkleden

MiniMe Loves: 6 leuke baby speelkleden

Een speelkleed is niet alleen handig en leuk voor je baby, maar ook voor je peuter en kleuter! Dit zijn de leukste 6 baby speelkleden dit moment.

Bij speelkleden voor je kleintje denk je al gauw aan felle kleuren die vloeken met je interieur. Maar niks is minder waar! Er zijn zoveel leuke kleedjes die ook supermooi bij je interieur passen! Je kindje blij, en jij blij!

1. Roomblush speelkleden

Deze mooie kleedjes van Roomblush zien er hartstikke mooi uit. En ben je de ene print zat, dan draai je hem gewoon om! Hij heeft namelijk 2 printjes. Love it!

2. Babee & Me speelkleden

Deze monochrome speelkleden van Babee & Me zullen ook zeker niet misstaan bij jou in huis. Ze passen namelijk overal bij. Handig toch?

3. Elodie details speelkleden

Deze vrolijke kleedjes van Elodie Details hebben ook 2 printjes. Met de zachte kleurtjes werken ze vast rustgevend voor je kind en jou! Deze speelkleden shop je onder andere bij Bol.com.

4. Fabelab speelkleden

Hoe gaaf zijn deze origami speelkleden van Fabelab?! Speelt je kindje er niet meer op? Dan kun je hem zo opvouwen tot een mooie vogel of een leuk bootje. Supercool! Je shopt ze bij House of Products of Bol.com.

5. NOFRED speelkleden

Het Deense merk Nofred heeft de allermooiste kindermeubels en accessoires van dit moment. Dus ook van de speelkleden worden we razend enthousiast! Je vindt ze online bijvoorbeeld bij Lidor en Mevrouw Aardbei.

 

6. Nobodinoz speelkleden

De speelmatten van Nobodinoz komen in zoveel mooie kleurtjes en printjes, het kan niet anders dan dat je er één vindt die bij jouw interieur past! Je shopt ze onder andere bij PSikhouvanjou en Mevrouw Aardbei.

Welk baby speelkleed is jouw favo? 

Gabriëlle  Wuister

Door

12 mei 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.