GIVE AWAY! Win een draagdoek van Je Porte Mon Bebe

GIVE AWAY! Win een draagdoek van Je Porte Mon Bebe

Yes, we hebben weer wat leuks voor je in petto! Sinds kort zijn de draagdoeken van het Franse merk Je Porte Mon Bebe in Nederland te koop en wij mogen er 3 weggeven!

We hoeven je vast niet te vertellen wat een uitkomst draagdoeken zijn. Het is zo fijn om je kleintje dicht tegen je aan te hebben en gewoon op pad te kunnen. En ze zijn ook ideaal wanneer je baby'tje niet helemaal in zijn hum is door een sprongetje en het liefste bij jou wil zijn. Lekker in de draagdoek en jij hebt je handen vrij zodat je toch nog een boterham voor jezelf kunt smeren. 

Je porte mon bebe draagdoeken

We zijn dan ook heel blij dat we drie mama's blij mogen maken met een draagdoek van Je Porte Mon Bebe. De draagdoeken van dit merk zijn te koop bij de Kleine Giraf, bekend van onder meer de leuke Sophie de Giraf musthaves.

De draagdoeken zijn gemaakt van hoge kwaliteit geweven draagdoek waaraan een klein beetje spandex is toegevoegd voor nèt de juiste stretch. Hierdoor zijn ze zowel stevig als comfortabel en kun je ‘m bovendien al omknopen voordat je kindje erin gaat.

Win een draagdoek!

Wij mogen 3x de Je Porte Mon Bebe Basic Tattoo draagdoek weggeven. Deze kun je gebruiken vanaf de geboorte tot je kleintje ongeveer een maand of 9 is (of 9 kilo weegt). De doek is er in 4 kleuren: petrolblauw, zwart, donkerrood en licht parelgrijs.

Winnen? Laat een leuke reactie achter onder dit bericht of op het Facebookbericht. Laat even weten hoe oud je kindje is of wanneer je uitgerekend bent. Je maakt extra kans als je onze (mega awesome!) nieuwsbrief ontvangt. YES! 

Good luck! We maken de winnaars bekend op 23 mei.

PS: de reacties worden handmatig goedgekeurd, het kan dus even duren voor je jouw reactie terugziet! 

Rosanne Buitendijk

Door

17 mei 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Reageer!

Wat is jouw mening hierover?

Er zijn al 21 reacties geplaatst.

Margaret

2 jaar geleden

WoW gaaf hoor! Aankomende Juli eerste keer vliegen met onze kleine Maysenn (22-01-19). Spannend hoor. Komt de draagdoek goed van pas maar eerst gaan we de doek dragen om grote broer van en naar school te brengen.

Marian

3 jaar geleden

Het zijn inderdaad prachtige draagdoeken en daarom doe ik graag een poging om er 1 te winnen. Maar eigenlijk ben ik al volledig gezegend met mijn wondertje. Ik ben vandaag acht maanden zwanger na vijf en een half jaar proberen. Van kid tot iui, van icsi tot ivf. Wat is het het waard geweest.

Debbie

3 jaar geleden

Wat een mooie draagdoeken! Ik heb volgende week dinsdag mijn eerste echo. Wij zijn al een tijdje bezig om zwanger te worden en doormiddel van pillen is het nu toch gelukt! En hoop ik dat we ons wondertje in februari vast mogen houden. Ik zou de draagdoek graag willen winnen voor mijzelf maar ook voor mijn vriend die nogal gek werd van al mijn hormoon uitbarstingen als bijwerking van de pillen. En nu als "bijwerking" van het zwanger zijn?

Marieke

4 jaar geleden

Ik ben dol op draagdoeken en onze dochter van 2 maanden 'kruipt' er heerlijk in weg. Ik zou graag een petrol versie voor mijn schoonzusje aanschaffen. Ze is over 3 weken uitgerekend en ik hoop haar aan te steken met het draagvirus. Zij is juist weer dol op petrol, daarmee zou ik haar toch wel aan het dragen kunnen krijgen?

Nicolette

4 jaar geleden

18 september ben ik uitgerekend van onze eerste, een zoon! :) Ik zou het super gaaf vinden om een mooie draagdoek te winnen omdat ik weet dat deze veel gebruikt zal worden door zowel mij als mijn man aangezien wij geen auto hebben en dus veel lopen.

Marleen

4 jaar geleden

Wij verwachten ons eerste kindje. Mijn vriend wil heel graag een draagdoek! Een leuke verrassing voor allerliefste aanstaande vader :)

Jasmijn

4 jaar geleden

Ik ben er net achter dat ik 3 maanden zwanger ben. Eind dit jaar houd ik mijn eerste kindje in mijn armen. Ik heb van zussen en familie met kinderen gehoord hoegoed en handig het is om een draagdoek te hebben. Ik maak het graag zelf mee.

Linda

4 jaar geleden

Nou wat leuk zeg!! Mooie doeken. Wij verwachten 6juli ons eerste kindje, een jongentje. Ik zou nog graag een draagdoek willen, dus dat zou heeel goed uitkomen! Jullie nieuwsbrief komt ook binnen bij mij en ik lees het met plezier!

Marcia

4 jaar geleden

Een buideltje voor onze Mini Koala (mama is de 'grote' koala) van 8 weekjes (maar in gewicht en lengte is ze kleiner) zou ze geweldig vinden! en mama en papa ook natuurlijk

Jop

4 jaar geleden

Kunnen echt alleen mama's deze draagdoek winnen? Hier een hele enthousiaste papa die het te gek zou vinden om zijn 3 maanden oude zoontje in die mooie doek te dragen.

Imke

4 jaar geleden

Het is zo fijn om mijn dochter van 4 weken lekker bij me te dragen! Zij blij, mama blij en papa een beetje jaloers ????

Yannick

4 jaar geleden

Begin december uitgeteld. Lijkt mij ideaal!

Tamara

4 jaar geleden

Wow! super leuke prijs! Mijn 2de kindje ( een zoon) wordt hopelijk rond 19 oktober geboren

Rosemarijn

4 jaar geleden

Woow dat zou te gek zijn om deze draagdoek te winnen zodat ik mijn zoontje Hylke lekker dicht bij mij kan dragen. Hij is op 14 april geboren en moet nog wat wennen in de grote mensen wereld. Wat is er dan fijner om dat te doen zo dicht mogelijk bij mama? Precies: niets! En dat kan het beste met zo'n prachtige draagdoek!!! Ik kan niet wachten om met hem daarmee te pronken!

Sigrid

4 jaar geleden

Inmiddels zijn we een weekje thuis, thuis vanuit het ziekenhuis. Bij een zwangerschap van 31 weken braken mijn vliezen en werd ik opgenomen in ziekenhuis. Gelukkig had ik nog geen weeen en hebben we de bevalling uit kunnen stellen tot 34 weken. Toen vond onze kleine meid het de hoogste tijd om te komen. Maar ze bleek in de laatste week nog gedraaid te zijn, de deugniet! Door het vele vruchtwater verlies kon zij niet meer gedraaid worden en werd er besloten om haar middels een keizersnede te halen. Dit bleek achteraf een hele goede beslissing te zijn geweest, want ze lag ook nog eens helemaal klem. Blijkbaar was er een soort vacium ontstaan in mijn buik, arme meid! Haar rechterarm was helemaal blauw en opgezwollen en ook haar borstkasje aan haar rechterzijde was ingedeukt.
Philou heeft nog geen 3 weken op de afdeling Neonatologie gelegen. Elke dag bereikte ze wel weer een mijlpaal. Wat is ze sterk zeg! Ze maakte ons zo trots. Het bericht dat we naar huis mochten, kwam voor ons sneller dan verwacht. Ook dat is ontzettend wennen. Vanuit een zeer gecontroleerde omgeving, met slangetjes en draadjes aan een monitor en medisch personeel om haar heen, naar huis, zonder dat alles. Nog steeds moeten wij hier een beetje aan wennen, maar Philou geeft ons het vertrouwen. Het is een heerlijk meisje en zo tevreden. Wat een liefde kan zo'n mini mensje geven ????
Waarom ik de draagdoek zou willen winnen? Na deze heftige periode hebben we alle drie (Philou, mijn man en ikzelf) behoefte aan rust en geborgenheid. Dicht tegen elkaar aan en genieten van elkaars aanraking. Wat is er dan mooier om je kleine wondertje door middel van deze draagdoek bij je te dragen! We vinden het vast alle drie geweldig...

Jane

4 jaar geleden

wauw wat handig en een mooi design. Deze draagdoek zou ik graag voor mijn mini me willen winnen!

Michelle

4 jaar geleden

Wat een leuke actie! Onze dochter is nu 2,5 week oud en ik ben het wandelen weer aan het opbouwen. Kijk er al naar uit om een lekkere bos- of strandwandeling te maken. Een Draagdoek lijkt me dan ideaal en deze zijn nog eens leuk ook :-)

Marie29

4 jaar geleden

Wat gaaf! Wij verwachten ons eerste kindje op 6 december 2017. Het lijkt me heel fijn om ons kindje tegen mij aan te dragen als hij of zij eenmaal geboren is. Ik zou graag de draagdoek in petrolblauw willen winnen.

Ebru

4 jaar geleden

Supergaaf en hip is deze draagdoek! Ik zou heel graag eentje willen winnen. Mijn uitgerekende datum is 30 juni 2017

Tessa

4 jaar geleden

Wauw! Ik ben uitgerekend op 11 december en heb al enorm veel zin om er met mijn kindje op uit te gaan! Zo'n draagdoek lijkt me ideaal

Hillerie

4 jaar geleden

Super leuk!! Ik zou heeel graag een winnen! Ik ben 21 september 2017 uitgerekend en zou dan heel graag mijn kleine bij mij willen dragen in zo''n prachtige draagdoek.

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.