GIVE AWAY! Win een draagdoek van Je Porte Mon Bebe

GIVE AWAY! Win een draagdoek van Je Porte Mon Bebe

Yes, we hebben weer wat leuks voor je in petto! Sinds kort zijn de draagdoeken van het Franse merk Je Porte Mon Bebe in Nederland te koop en wij mogen er 3 weggeven!

We hoeven je vast niet te vertellen wat een uitkomst draagdoeken zijn. Het is zo fijn om je kleintje dicht tegen je aan te hebben en gewoon op pad te kunnen. En ze zijn ook ideaal wanneer je baby'tje niet helemaal in zijn hum is door een sprongetje en het liefste bij jou wil zijn. Lekker in de draagdoek en jij hebt je handen vrij zodat je toch nog een boterham voor jezelf kunt smeren. 

Je porte mon bebe draagdoeken

We zijn dan ook heel blij dat we drie mama's blij mogen maken met een draagdoek van Je Porte Mon Bebe. De draagdoeken van dit merk zijn te koop bij de Kleine Giraf, bekend van onder meer de leuke Sophie de Giraf musthaves.

De draagdoeken zijn gemaakt van hoge kwaliteit geweven draagdoek waaraan een klein beetje spandex is toegevoegd voor nèt de juiste stretch. Hierdoor zijn ze zowel stevig als comfortabel en kun je ‘m bovendien al omknopen voordat je kindje erin gaat.

Win een draagdoek!

Wij mogen 3x de Je Porte Mon Bebe Basic Tattoo draagdoek weggeven. Deze kun je gebruiken vanaf de geboorte tot je kleintje ongeveer een maand of 9 is (of 9 kilo weegt). De doek is er in 4 kleuren: petrolblauw, zwart, donkerrood en licht parelgrijs.

Winnen? Laat een leuke reactie achter onder dit bericht of op het Facebookbericht. Laat even weten hoe oud je kindje is of wanneer je uitgerekend bent. Je maakt extra kans als je onze (mega awesome!) nieuwsbrief ontvangt. YES! 

Good luck! We maken de winnaars bekend op 23 mei.

PS: de reacties worden handmatig goedgekeurd, het kan dus even duren voor je jouw reactie terugziet! 

Rosanne Buitendijk

Door

17 mei 2017

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.