Dé musthaves voor de lente - Onze favorieten!

Dé musthaves voor de lente - Onze favorieten!

Deze musthaves voor de lente moet jij echt in huis hebben! Wij hebben een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet!

De lente is al een poosje begonnen en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Heerlijk! Om dat echte lentegevoel te krijgen en ready to go te zijn, heb je deze musthaves toch echt wel nodig!

1. Zonnehoed

Het is natuurlijk belangrijk om jezelf een beetje te beschermen in dat scherpe lentezonnetje. Daarom moet je sowieso een fijne hoed aanschaffen die ook nog een beetje fashionable is. Bijvoorbeeld deze hoed van s.Oliver die je shopt op Zalando.nl voor €25,95.

2. Lente sjaaltjes

Toch kan het in het voorjaar nog af en toe best frisjes zijn. Je wilt natuurlijk niet met een dikke sjaal rondlopen, maar een dun sjaaltje is dan wél weer lekker! Deze sjaal van Only shop je op Zalando.nl voor €19,95.

3. Hangstoel

Dat lentezonnetje is is perfect om lekker in de tuin of op het balkon te zitten. Nóg beter, hangen! Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk een boek lezen in deze Hammock hangstoel van My Tutti. Je shopt hem op Bol.com voor €44,95.

4. Nagellakjes

Bij het frisse voorjaar hoort ook een fris kleurtje op je nagels. Vooral ook op je teennagels als je je blote voeten in leuke sandaaltjes of slippers showt. Deze gele neon nagellak van Hema.nl shop je voor maar €3,-!

5. Zonnebril

Naast een zonnehoed heb je ook een hippe zonnebril nodig om je ogen te beschermen tegen de zon. Deze mooie shades bijvoorbeeld van Dolce & Gabbana. Je shopt hem op deBijenkorf.nl voor €280,-.

Lees ook: De leukste zonnebrillen voor je kind!

6. Picknickkleed

Een van de leukste en lekkerste dingen om te doen in de lente is heerlijk picknicken in de buitenlucht! Je gaat picknicken en neemt mee... een picknickkleed natuurlijk! De roundie strandlakens-trend zal je vast niet ontgaan zijn. Dit ronde strandlaken is ook perfect voor een picknick. Deze roundie met flamingo's van Milouzzi is helemaal te gék! Je shopt hem op Bol.com voor €29,95.

7. Lekker grote tas

Als je gaat picknicken of een dagje op het strand wilt vertoeven, dan zul je ook aardig wat spulletjes meenemen. Een lekker grote tas is dan een uitkomst. Deze tas met een ananas erop is misschien wel de perfecte maat! Je shopt hem op Mango.com voor €12,99.

8. Fruit filter fles

Als wij aan lente denken, dan denken wij aan fruit (misschien ook wel door de ananassen-trend!). Met deze waterfles met fruit infuser van Loooqs kun je prima je dorst lessen! Je shopt hem op Bol.com voor €10,96.

9. Decoratieve patches

Een andere hippe trend zijn de decoratieve patches die je zelf op je kleding kan naaien (of strijken). Je ziet ze voornamelijk op denim, wat toevallig een heerlijke stof is voor in de lente, zoals denim jacks. Je shopt deze leuke patches op Mango.com voor €12,99.

10. Sneakers

Last but not least! Sneakers zijn eigenlijk musthaves voor het hele jaar, maar dat betekent dat ze dus ook in de lente weer niet mogen ontbreken. Je hebt bijvoorbeeld sneakers in trendy pastel kleurtjes, die perfect bij de lente passen. Deze lichtgroene sneakers van Nubikk shop je op Omoda.nl voor €159,95.

Welke lente musthaves heb jij al in huis? Of heb je nog toevoegingen aan deze lijst? Laat het weten in een reactie!

Gabriëlle  Wuister

Door

04 maart 2021

Leuke artikelen

Andere artikelen in deze categorie

Verder lezen

Andere artikelen in deze categorie

Elke week een awesome mailtje van ons?

Down-to-earth informatie over je zwangerschap, babykamer inpiratie, wat je echt moet weten voor je bevalt, tips voor meer energie en meer.

Alles wat je moet weten over opvoeding, kinderkamer inspiratie, toffe musthaves, momlife artikelen, tips van andere moeders en meer.